La Multi Ani!
+3
Alex
Aurelian
Leo
7 participan?i
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: La Multi Ani!
astazi,21 martie,intram in zodia berbecului(semn de foc),se reia ciclul zodiacului european.pentru romani,aceasta zi era ca un fel de anu nou pentru ca incepea Primavara,care simboliza renasterea,viata,fertilitatea,invierea naturii(Pastele) precum si pentru multe alte popoare ca celtii :girldrink2: :flower:
toamna si iarna reprezenta moartea naturii ,intunericul,decadenta pentru ei
asta explica de ce exista 1 martie sau 8 martie pentru ca si la romani exista traditia cu martisor
cel putin ,intrarea in zodia berbecului pentru mine va fi bine,asa zice pe pro tv
toamna si iarna reprezenta moartea naturii ,intunericul,decadenta pentru ei
asta explica de ce exista 1 martie sau 8 martie pentru ca si la romani exista traditia cu martisor
cel putin ,intrarea in zodia berbecului pentru mine va fi bine,asa zice pe pro tv
Ultima editare efectuata de catre the lord in Dum Mar 22 2009, 04:05, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
mmmda ce zi potrivita ... teza in ziua barbatului ... fericiti vor fi ce ce vor invata
Hope soMonolithStalker a scris:mmmda ce zi potrivita ... teza in ziua barbatului ... fericiti vor fi ce ce vor invata
In orice caz La multi ani Elder Scrolls
aha si a fost si ora pamantului astzai,pacat ca nam stins lumina,apropo,am ajuns la 2000 de mesaje forumul nostru
Vizitato- Vizitator
de maine incepe vacanta de paste,problema e ca pana cand tine,marti sau miercuri-21-22 aprile,cand incepem scoala
eu pregfer sa incepem miercuri,asa spun si profesorii,dar pe internet spune ca vacanta dureaza pana luni ca dupa aia pe marti sa incepem scoala
eu pregfer sa incepem miercuri,asa spun si profesorii,dar pe internet spune ca vacanta dureaza pana luni ca dupa aia pe marti sa incepem scoala
Vizitato- Vizitator
A VENIT VACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANTAAAAAAAAA
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
problema e ca nam ce face saptamana viitoare pana la PASTE
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
problema e ca nam ce face saptamana viitoare pana la PASTE
Vizitato- Vizitator
hei lasa,tot e o mare sarbatoate vacanta asta,din pacate trebuie sa si invatam pt teze,dar mai putin
Vizitato- Vizitator
maine e PASTELE....catolic
HRISTOS A IVIAT daca Topy sau leo sau Monolith sunt catolici
eu sunt ortodox
HRISTOS A IVIAT daca Topy sau leo sau Monolith sunt catolici
eu sunt ortodox
Vizitato- Vizitator
astazi au fost floriile,peste o saptamana e pastele
nici nush stiu de ce neau dat astia vacanta ata de devreme,mai bien mergeam la scoala saptamana asta si saptamana viitoare avea mvacanta de dupa paste asa cum fusese anii trecuti
nici nush stiu de ce neau dat astia vacanta ata de devreme,mai bien mergeam la scoala saptamana asta si saptamana viitoare avea mvacanta de dupa paste asa cum fusese anii trecuti
Vizitato- Vizitator
VA UREZ PASTE FERICIT!!!SI DACA SE POATE:HRISTOS A INVIAT!
pana miercuri voi fi plecat,mi-a facut placere sa fac rubrica mistere biblice si am aflat mai multe lucruri,ca nu intotdeauna ce scrie omul in BIBLIE e adevarat,acuma stiu tot cum s-a petrecut cu viata lui ISUS!!!
:flower:
pana miercuri voi fi plecat,mi-a facut placere sa fac rubrica mistere biblice si am aflat mai multe lucruri,ca nu intotdeauna ce scrie omul in BIBLIE e adevarat,acuma stiu tot cum s-a petrecut cu viata lui ISUS!!!
:flower:
Ultima editare efectuata de catre the lord in Dum Apr 26 2009, 04:43, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
SE ZICE HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!
SI ASA AR TREBUI SA FACI SI SUS
CE E AIA PASTE FERICIT
SI ASA AR TREBUI SA FACI SI SUS
CE E AIA PASTE FERICIT
Vizitato- Vizitator
mai e un pic si urmeaza o mini vacanta de 1 mai,dupa aia incep cele 3 saptamani de patimi ale tezelor
va urez mini-vacanta placuta pt. cine se duce la munte sau altundeva de 1 mai
va urez mini-vacanta placuta pt. cine se duce la munte sau altundeva de 1 mai
Vizitato- Vizitator
la multi ani MonolithStalker si sper ca o sa fii ceva mai necritic :party: :party:
Vizitato- Vizitator
apropo pe 5 mai a fost ziua barbatului si tot atuncea era ziua cand se dadea ultima teza unica la romana
Vizitato- Vizitator
desi mai sunt 2 saptamani,eu nu ma mai duc in ultima saptaman ca ma duc degeaba,noua ne inchieie mediile saptaman viitoare
urmeza liceul acuma.......
oricum,am hotarat sa ma deconectez de la forum ceva timp,cel putin pana in octombrie,pt. ca vad ca si voi nu o sa mai comentati nimic in vacanta-oricum si asa cam prea comentez singur
VA UREZ VACANTA PLACUTA LA TOATA LUMEA MAI ALES LA LEO,TOPY SI MONOLITH STALKER
REVIN LA TOAMNA,IN OCTOMBRIE.
pana atunci-vacanta frumoasa :flower: :afro:
PA
urmeza liceul acuma.......
oricum,am hotarat sa ma deconectez de la forum ceva timp,cel putin pana in octombrie,pt. ca vad ca si voi nu o sa mai comentati nimic in vacanta-oricum si asa cam prea comentez singur
VA UREZ VACANTA PLACUTA LA TOATA LUMEA MAI ALES LA LEO,TOPY SI MONOLITH STALKER
REVIN LA TOAMNA,IN OCTOMBRIE.
pana atunci-vacanta frumoasa :flower: :afro:
PA
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Tu(singur)vs mai multi inamici
» La multi ani Stronghold World!
» Din seria : Cat de multi tii la mouseul sau tastatura ta
» La multi ani Stronghold World!
» Din seria : Cat de multi tii la mouseul sau tastatura ta