Tu(singur)vs mai multi inamici
+2
Leo
George3000
6 participan?i
Pagina 1 din 1
Tu(singur)vs mai multi inamici
Daca vi sa intamplat sa ajungeti la inceput cu aliati iar mai apoi rameneti cu o alianta iar tu fara aliati atunci poveste-ne.Sa va dau un exemplu:
-eu am inceput sa joc si aveam aliati buni (Lionarth si Frederick,scz daca am gresit).
-dar mai era o alianta formata din 3 si alta din 2.
Bine acum ce credeti?
-Primul care a murit din joc a fost Lionarth
-apoi s-a destramat alianta formata din 2
Acum sunt 2 aliante 5 castele si...2(eu si frederick)vs 3(marshal de 2 ori si preotul ala,scz pentru greseli).
Dar...din pacate pana aici am ajuns???
NU!A murit si Frederick!si am mai ramas eu vs 3!
Bine...pana aici am facut,acum vreau sa castig!
Spun deoarece sunt incepator si vreau sa afle ce se inampla cu mine!Poate vi sau intamplat si voua sa ramaneti singuri contra o alianta puternica!!!Asa ca nu si nu insultati!
Bine...aveam 214 cavaleri si 20 calareti!!!
Da...si am avut 150-200 de asasini si i-am infrant!
Scrieti si voi cand ati ramas singuri si a trebuit sa va luptati cu o alianta din mai multi membri!Spuneti tot ce va amintiti!!!
-eu am inceput sa joc si aveam aliati buni (Lionarth si Frederick,scz daca am gresit).
-dar mai era o alianta formata din 3 si alta din 2.
Bine acum ce credeti?
-Primul care a murit din joc a fost Lionarth
-apoi s-a destramat alianta formata din 2
Acum sunt 2 aliante 5 castele si...2(eu si frederick)vs 3(marshal de 2 ori si preotul ala,scz pentru greseli).
Dar...din pacate pana aici am ajuns???
NU!A murit si Frederick!si am mai ramas eu vs 3!
Bine...pana aici am facut,acum vreau sa castig!
Spun deoarece sunt incepator si vreau sa afle ce se inampla cu mine!Poate vi sau intamplat si voua sa ramaneti singuri contra o alianta puternica!!!Asa ca nu si nu insultati!
Bine...aveam 214 cavaleri si 20 calareti!!!
Da...si am avut 150-200 de asasini si i-am infrant!
Scrieti si voi cand ati ramas singuri si a trebuit sa va luptati cu o alianta din mai multi membri!Spuneti tot ce va amintiti!!!
George3000- Archer
- Numărul mesajelor : 69
Vârstă : 25
Data de înscriere : 05/08/2009
Re: Tu(singur)vs mai multi inamici
Eu nu prea am ajuns in astfel de stituatii
Daca ajung aici fac un defense bun si atac cu ce se poate cand se poate sau dau Alt+F4
Daca ajung aici fac un defense bun si atac cu ce se poate cand se poate sau dau Alt+F4
Si ce se intampla alt+f4?
George3000- Archer
ce se intampla cand dai alt+F4?Leo a scris:Eu nu prea am ajuns in astfel de stituatii
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
sir andrei cel mare a scris:ce se intampla cand dai alt+F4?Leo a scris:Eu nu prea am ajuns in astfel de stituatii
Inchizi jocurile / aplicatiile.
Leo a scris:Eu nu prea am ajuns in astfel de stituatii
Da dar se poate...
George3000- Archer
Astazi am jucat Stroghold Crusader . Eu am fost in alianta cu Sheriff , Pig , Marshall , si am luptat contra aliantei alcatuita din 2 Lionheart si 2 Wolf . Dupa cum m-am asteptat , dupa putin timp am ramas singur contra aliantei formata din cei 4 . I-am facut praf pe toti desigur
Paull11- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 1
Data de înscriere : 26/06/2011
Dar tu singur contra a 7 inamici intr-o echipa? de exemplu 7 Wolf, sau 7 Saladin si cu avantaj complet asupra lor. Daca ii bati pe astia, atunci esti bun.
Lord_of_Hell- Macemen
- Numărul mesajelor : 154
Vârstă : 29
Data de înscriere : 12/07/2009
Si mie mi s-a intamplat am fost in echipa cu 2 richard si vs 3 omar si 1wazir si 1 pig ,adica 3 vs 5 .Si dreptat au picat cei 2 richard dar pana atunci am datt jos pe pig,.Apoi m-am ingladit gros gros gros si am pus si tepi si foc pe jos si la final i-am batut . Meciul a durat vreo 7 ore.
Mie mi se pare ce-l mai periculos dintre ei Omar.
Mie mi se pare ce-l mai periculos dintre ei Omar.
Ferdinand II- Archer
- Numărul mesajelor : 37
Vârstă : 31
Data de înscriere : 03/09/2012
Subiecte similare
» La Multi Ani!
» La multi ani Stronghold World!
» Din seria : Cat de multi tii la mouseul sau tastatura ta
» La multi ani Stronghold World!
» Din seria : Cat de multi tii la mouseul sau tastatura ta
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: