The Stronghold Collection
2 participan?i
Stronghold World :: Stronghold în rețea & alte jocuri de Firefly Studios :: De unde cumpăr jocurile originale?
Pagina 1 din 1
The Stronghold Collection
Puteti cumpara Stronghold Collection de pe:
27.47 $ Amazon
29.99 $ Gamestop
29.99 Euro de pe STEAM: http://store.steampowered.com/app/40950/
TEMPORALA:
http://www.okazii.ro/cautare/stronghold.html
27.47 $ Amazon
29.99 $ Gamestop
29.99 Euro de pe STEAM: http://store.steampowered.com/app/40950/
TEMPORALA:
http://www.okazii.ro/cautare/stronghold.html
Ultima editare efectuata de catre Leo in Vin Mai 21 2010, 23:32, editata de 3 ori
Re: The Stronghold Collection
dau cu toata placerea banii astia dar nu se poate,tara indisponibila scrie.ceva ajutor ar fi binevenit
nilau- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 3
Data de înscriere : 14/12/2009
Daca spune ca tara este indisponibila este cam neplacuta situatia.
Ai putea incerca sa le iei pe bucati totusi...
Ai putea incerca sa le iei pe bucati totusi...
salut,merci totusi de rspuns.sper sa fii online si poate primesc rspuns la niste intrebari mai repede.de ce pe unele site-uri apar preturi de 30 lei si pe altele de 117?de ce diferente?e continutul?sint addendo-uri pe care nu le poti juca fara precedentul?ca sa am totusi colectia completa ce imi recomanzi sa iau?desigur niste magazine online ar fi binevenite.mai vb.
nilau- Man with Spear
de ce pe unele site-uri apar preturi de 30 lei si pe altele de 117?
Nu stiu exact de ce. Posibil ca unele siteuri sa fi luat jocul in momentul aparititiei si sa fi platit mai mult pentru el (si sa ramana pe stoc cu produsul) iar altele sa cumpere jocul in aceasta perioada cand s-a ieftinit datorita vechimii interventia crizei. Continutul trebuie sa fie acelasi.
sint addendo-uri pe care nu le poti juca fara precedentul?
Toate jocurile baza de date proprie si nu au nevoie de alt joc daca la asta te refereai. Nu am inteles foarte bine intrebarea.
Cateva detalii ca sa intelegi cum sta treaba:
1. Stronghold 1 Stronghold Crusader pot fi vandute impreuna prin "Stronghold Warchest" care este doar un pachet format din cele doua.
2. Stronghold Crusader Extreme include si jocul Stronghold Crusader simplu.
3. Stronghold Crusader Extreme poate fi achizitionat doar ONLINE. Il cumperi cu cardul online sau PayPol si dupaia il downloadezi in PC. Astfel daca nu poti cumpara cu cardul online sau PayPol nu ai cum sa achizitionezi Stronghold Crusader Extreme. Oricum versiunea Extreme a jocului Stronghold Crusader nu este foarte semnificativa.
EU zic sa iei Stronghold Warchest (care contine Stronghold 1 si Stronghold Crusader) + Stronghold 2 Deluxe + Stronghold Legends.
Nu stiu exact de ce. Posibil ca unele siteuri sa fi luat jocul in momentul aparititiei si sa fi platit mai mult pentru el (si sa ramana pe stoc cu produsul) iar altele sa cumpere jocul in aceasta perioada cand s-a ieftinit datorita vechimii interventia crizei. Continutul trebuie sa fie acelasi.
sint addendo-uri pe care nu le poti juca fara precedentul?
Toate jocurile baza de date proprie si nu au nevoie de alt joc daca la asta te refereai. Nu am inteles foarte bine intrebarea.
Cateva detalii ca sa intelegi cum sta treaba:
1. Stronghold 1 Stronghold Crusader pot fi vandute impreuna prin "Stronghold Warchest" care este doar un pachet format din cele doua.
2. Stronghold Crusader Extreme include si jocul Stronghold Crusader simplu.
3. Stronghold Crusader Extreme poate fi achizitionat doar ONLINE. Il cumperi cu cardul online sau PayPol si dupaia il downloadezi in PC. Astfel daca nu poti cumpara cu cardul online sau PayPol nu ai cum sa achizitionezi Stronghold Crusader Extreme. Oricum versiunea Extreme a jocului Stronghold Crusader nu este foarte semnificativa.
EU zic sa iei Stronghold Warchest (care contine Stronghold 1 si Stronghold Crusader) + Stronghold 2 Deluxe + Stronghold Legends.
multumesc,fara sa fi citit raspunsul tau am comandat ultimele doua cu 70 ron,mi se pare decent si ramina ca atunci cind primesc comanda si chiar mai repede sa comand si Warchest.
nilau- Man with Spear
Subiecte similare
» Stronghold Collection
» Achizitionare Stronghold 2 / Stronghold 2 Deluxe
» Utilitare Stronghold/Stronghold Crusader
» Stronghold Warchest
» Stronghold 2
» Achizitionare Stronghold 2 / Stronghold 2 Deluxe
» Utilitare Stronghold/Stronghold Crusader
» Stronghold Warchest
» Stronghold 2
Stronghold World :: Stronghold în rețea & alte jocuri de Firefly Studios :: De unde cumpăr jocurile originale?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum