MOLDOVA SI ROMANIA-unite?
2 participan?i
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă
Pagina 1 din 1
Re: MOLDOVA SI ROMANIA-unite?
La ora actuala ar iesi o mare prostie o astfel de unire. Romania e mult mai dezvoltata decat Moldova in general si de exemplu cineva vrea sa se angajeze, patronul zice: daca nu iti convine salariul vezi ca mai vor vreo 4 moldoveni postul tau... deci momentan: NU! Daca ne uneam in 89' era bine..
Re: MOLDOVA SI ROMANIA-unite?
1.economic:saracie multa,salarii mici pt. ca se vor adauga la nr. populatiei prostime multa
2.social:rata criminalitatii,infractionilitatii ar creste,pt. ca in MOLDOVA sunt mai multi criminali decat in Romania,plus KGB-isti si lunetisti rusnaci
3.politic:vor fi mai multi comunisti in guvern,iar PSD+PC si PRM vor avea mai multa autoritate
4.diplomatic:relatia romania-rusia,ucraina si gazele rusesti PA PA si ne putem trezi cu un razboi
nu cred ca acum puitem face cereri la SUA si UE sa ne unim!vom avea aceeasi situatie nasoala ca cea din GEORGIA si KOSOVO
eu cred ca peste 20 ani,nici atunci nu mai stiu daca ne vom mai uni pt. ca marea majorittate a populatiei moldovei sunt rusnatici sau romani care vorbesc limba rusa
2.social:rata criminalitatii,infractionilitatii ar creste,pt. ca in MOLDOVA sunt mai multi criminali decat in Romania,plus KGB-isti si lunetisti rusnaci
3.politic:vor fi mai multi comunisti in guvern,iar PSD+PC si PRM vor avea mai multa autoritate
4.diplomatic:relatia romania-rusia,ucraina si gazele rusesti PA PA si ne putem trezi cu un razboi
nu cred ca acum puitem face cereri la SUA si UE sa ne unim!vom avea aceeasi situatie nasoala ca cea din GEORGIA si KOSOVO
eu cred ca peste 20 ani,nici atunci nu mai stiu daca ne vom mai uni pt. ca marea majorittate a populatiei moldovei sunt rusnatici sau romani care vorbesc limba rusa
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Revoltele din Moldova
» Let's do it Romania
» Liga I (Romania)
» ROMANIA - The land of choice
» URIASI IN ROMANIA-senzational
» Let's do it Romania
» Liga I (Romania)
» ROMANIA - The land of choice
» URIASI IN ROMANIA-senzational
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă