Liga I (Romania)
5 participan?i
Stronghold World :: Alte subiecte :: Sporturi :: Fotbal
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cu ce echipa din Liga I ti?
Liga I (Romania)
Ce parerea aveti de Liga I si cu ce echipa tineti? Pool!
Ultima editare efectuata de catre Leo in Mar Aug 18 2009, 11:59, editata de 1 ori
Re: Liga I (Romania)
Daca nu scotea Ogararu de pe linia portii golul ...castiga Dinamo cu 2-1 si tu aveai dreptate
mai,tineam cu STEAUA,prin anii 2005-2007,dar din 2008,desi au bagat straini,nu prea mai sunt asa de buni,anu asta sigur nu iau titlul si sigur ii vad pe locul 3-4,pacat de ea,am vazut ca din momentul in care pierdusera cu middlesbrough in UEFA,nu prea mai sunt buni,s-au facut de ras 3 ani la rand in liga campionilor,au plecat jucatori buni de la steaua:dica,radoi,elton care era bun,si dac mai pleaca si strainii????
dar si antrenori:mai ales olaroiu,era bun,poate ar fi bine sa se intoarca,era bun si hagi,e bun si lacatus,dar era de renume mondial
dar cine a facut toate astea?????
BECALI SI VALIZELE LUI.UAAAAAAAAAAA BECALI.Mai bine sa plece de la steaua si sa puna alt patron,unul italian sau unul arab care sa fie mai bogat ca el ar fi bun.nu mai tin cu steaua pana nu pleaca becali!!!!!!!!
cat despre cine ar castiga campionatul:2006-steaua,2007-dinamo invinsa de rapid,2008-ardelenii de la CLUJ,iar anul asta-dinamo ori urziceni,prefer urziceni sa ajunga,mam saturat de lauda si mandria si egourile dinamonistilor.
P.S.nati introdus urziceni!
dar si antrenori:mai ales olaroiu,era bun,poate ar fi bine sa se intoarca,era bun si hagi,e bun si lacatus,dar era de renume mondial
dar cine a facut toate astea?????
BECALI SI VALIZELE LUI.UAAAAAAAAAAA BECALI.Mai bine sa plece de la steaua si sa puna alt patron,unul italian sau unul arab care sa fie mai bogat ca el ar fi bun.nu mai tin cu steaua pana nu pleaca becali!!!!!!!!
cat despre cine ar castiga campionatul:2006-steaua,2007-dinamo invinsa de rapid,2008-ardelenii de la CLUJ,iar anul asta-dinamo ori urziceni,prefer urziceni sa ajunga,mam saturat de lauda si mandria si egourile dinamonistilor.
P.S.nati introdus urziceni!
Vizitato- Vizitator
anul 2010,cine stie,o sa ajunga fc timisoara sau chiar vaslui pe locul 1 si sa concureze cu dinamo,urziceni sau cluj
vedeti ca vremurile se mai schimba
vedeti ca vremurile se mai schimba
Vizitato- Vizitator
STEAUA S-A LASAT DE TOT e pe locul 8,aproape de retrogradare iar rapidul a ajuns miraculos printre primele locuri,mai e un pic si va concura la titlu cu dinamo,urziceni,timisoara si cfr cluj
Vizitato- Vizitator
UNIREA URZICENI-STEAUA 1-1
URZICENI DEVINE CAMPIOANA SI MERGE IN CHAMPIONS LEAGUE-haoleu sper sa nu ne faca de ras,macar sa fie cum a fost CFR CLUJ anu trecut
pe BECALI nici nu-l mai intereseaza STEAUA,peste o luna il vad ca scoate STEAUA LA VANZARE si scapa de ea ca acuma na,e ocupat cu europarlamentarele astea si aia bine ii fac,decat sa ne faca de ras TARA el si vadim la strasbourg
maine aflam daca TIMISOARA merge si ea in champions league ,in cazul daca primeste cele 6 puncte
daca nu,se duc CAINII ROSII si iar se vor face de ras cum s-au facut acum 2 ani cand erau pe primul loc si anu trecut in UEFA
URZICENI DEVINE CAMPIOANA SI MERGE IN CHAMPIONS LEAGUE-haoleu sper sa nu ne faca de ras,macar sa fie cum a fost CFR CLUJ anu trecut
pe BECALI nici nu-l mai intereseaza STEAUA,peste o luna il vad ca scoate STEAUA LA VANZARE si scapa de ea ca acuma na,e ocupat cu europarlamentarele astea si aia bine ii fac,decat sa ne faca de ras TARA el si vadim la strasbourg
maine aflam daca TIMISOARA merge si ea in champions league ,in cazul daca primeste cele 6 puncte
daca nu,se duc CAINII ROSII si iar se vor face de ras cum s-au facut acum 2 ani cand erau pe primul loc si anu trecut in UEFA
Vizitato- Vizitator
scuze LEO ca ti-am insultat echipa ta preferata,n-am stiut ca esti dinamovist Rapidist imi pare rau
si eu am fost stelist si acuma sunt urzican al unirii
apropo,unde e UNIREA URZICENI ? ca nu o vad la sondaj
si eu am fost stelist si acuma sunt urzican al unirii
apropo,unde e UNIREA URZICENI ? ca nu o vad la sondaj
Ultima editare efectuata de catre the lord in Mier Iun 10 2009, 22:30, editata de 2 ori (Motiv : camelo...)
Vizitato- Vizitator
bine,dar ai uitat sa-mi pui UNIREA URZICENI pe sondaj
anu trecut tineam cu CFR CLUJ
anu trecut tineam cu CFR CLUJ
Vizitato- Vizitator
A tine cu o echipa nu inseamna sa o schimbi de la an la an. ALege una si gata... aia e
URIZICENI SI TIMISOARA VOR MERGE IN CGAMPIONS LEAGUE
STEAUA,DINAMO,VASLUI SI CFR CLUJ MERG IN EUROPA LEAGUE
STEAUA,DINAMO,VASLUI SI CFR CLUJ MERG IN EUROPA LEAGUE
Vizitato- Vizitator
LoL asta chiar e circ
Nu comentez prea mult ca nu am rabdare sa scriu atat...."Urziceni si Timisoara in Champions League?" Poate ca acum 2-3 ani parea o gluma , insa acum e real.Eu sunt sceptic si nu cred ca o sa faca mare lucru in Champions League, cum nu au facut nici CFR si nici Steaua , probabil ca nici nu o sa se califice, jucatorii nefiind obisnuiti cu emotiile si tensiunea unui meci de Champions League.Pe de alta parte s'ar putea sa facem o parere buna si sa ajungem departe, insa putin probabil.Sper sa ma insel.
Sper sa nu se faca total de ras Steaua in Europa League si nici celelalte echipe calificate
Nu comentez prea mult ca nu am rabdare sa scriu atat...."Urziceni si Timisoara in Champions League?" Poate ca acum 2-3 ani parea o gluma , insa acum e real.Eu sunt sceptic si nu cred ca o sa faca mare lucru in Champions League, cum nu au facut nici CFR si nici Steaua , probabil ca nici nu o sa se califice, jucatorii nefiind obisnuiti cu emotiile si tensiunea unui meci de Champions League.Pe de alta parte s'ar putea sa facem o parere buna si sa ajungem departe, insa putin probabil.Sper sa ma insel.
Sper sa nu se faca total de ras Steaua in Europa League si nici celelalte echipe calificate
hai ca CFR CLUJ nu nea facut de ras,in ciuda faptuluiu ca la sfarsit a pierdut,a jucat foarte bine,a batut AS ROMA,a egalat cu CHELSEA pe teren propriu-lucru care n-ar fi putut face STEAUA care ne-a facut de ras in fata francezilor
CFR CLUJ A FOST O ECHPA BUNA,A AVUT MAI MULTE PUBNCTE DECAT STEAUA
INTREADEVAR,acum 5 ani nici nu puteai sa comentezi despre urziceni sau CFR cluj sau timisoara ca vor ajunge vreodata in UEFA,si acuma na,iatale in CHAMPIONS LEAGUE
nu vor face mare lucru fata cum a facut CFR CLUJ ANU TRECUT,dar conteaza ca echipele din provincie au mai avansat la joc.CAUZA PRINCIPALA-STRAINII!!!!!!!si bineinteles si antrenorii ca lumea,nu ca chiflele de HAGI sau lacatus sau piturca
CFR CLUJ A FOST O ECHPA BUNA,A AVUT MAI MULTE PUBNCTE DECAT STEAUA
INTREADEVAR,acum 5 ani nici nu puteai sa comentezi despre urziceni sau CFR cluj sau timisoara ca vor ajunge vreodata in UEFA,si acuma na,iatale in CHAMPIONS LEAGUE
nu vor face mare lucru fata cum a facut CFR CLUJ ANU TRECUT,dar conteaza ca echipele din provincie au mai avansat la joc.CAUZA PRINCIPALA-STRAINII!!!!!!!si bineinteles si antrenorii ca lumea,nu ca chiflele de HAGI sau lacatus sau piturca
Vizitato- Vizitator
Etapa 1:
Vineri, 31 iulie:
Internațional Curtea de Argeș - Oțelul Galați, ora 18:30, GSP TV
Rapid - Poli Iași, ora 20:30, Digi Sport
Sâmbătă, 1 august:
Unirea Alba Iulia - FC Brașov, ora 18:00, netelevizat
FC Timișoara - Gloria Bistrița, ora 18:30, GSP TV
CFR Cluj - Unirea Urziceni, ora 20:30, Digi Sport
Universitatea Craiova - Dinamo, ora 21:30, GSP TV
Duminică, 2 august:
Astra Ploiești - Pandurii Tg. Jiu, ora 18:30, GSP TV
FC Vaslui - Gaz Metan Mediaș*, ora 19:30, Digi Sport
Ceahlăul Piatra Neamț - Steaua, ora 20:45, Antena 1
Etapa a 2-a:
Vineri, 7 august:
Gaz Metan Mediaș* - Universitatea Craiova, ora 18:00, GSP TV
Dinamo - Internațional Curtea de Argeș, 20:00, Digi Sport
Sâmbătă, 8 august:
FC Brașov - Astra Ploiești, ora 18:00, Digi Sport
Oțelul Galați - Ceahlăul Piatra Neamț, ora 18:00, GSP TV
Gloria Bistrița - Unirea Alba Iulia, ora 21:00, netelevizat
Unirea Urziceni - Rapid, ora 21:00, GSP TV
Duminică, 9 august:
Pandurii Tg. Jiu - FC Vaslui, ora 18:00, GSP TV
Poli Iași - FC Timișoara, ora 19:00, Digi Sport
Steaua - CFR Cluj, ora 20:45, Antena 1.
ACESTEA SUNT TELEVIZARILE IN PRIMELE 2 ETAPE.
Din ce se vede:
Antena 1: Optiunea 1
Digi sport: optiunile 2-4
GSP: optiunile 4-8
un meci sta pe afara
Vineri, 31 iulie:
Internațional Curtea de Argeș - Oțelul Galați, ora 18:30, GSP TV
Rapid - Poli Iași, ora 20:30, Digi Sport
Sâmbătă, 1 august:
Unirea Alba Iulia - FC Brașov, ora 18:00, netelevizat
FC Timișoara - Gloria Bistrița, ora 18:30, GSP TV
CFR Cluj - Unirea Urziceni, ora 20:30, Digi Sport
Universitatea Craiova - Dinamo, ora 21:30, GSP TV
Duminică, 2 august:
Astra Ploiești - Pandurii Tg. Jiu, ora 18:30, GSP TV
FC Vaslui - Gaz Metan Mediaș*, ora 19:30, Digi Sport
Ceahlăul Piatra Neamț - Steaua, ora 20:45, Antena 1
Etapa a 2-a:
Vineri, 7 august:
Gaz Metan Mediaș* - Universitatea Craiova, ora 18:00, GSP TV
Dinamo - Internațional Curtea de Argeș, 20:00, Digi Sport
Sâmbătă, 8 august:
FC Brașov - Astra Ploiești, ora 18:00, Digi Sport
Oțelul Galați - Ceahlăul Piatra Neamț, ora 18:00, GSP TV
Gloria Bistrița - Unirea Alba Iulia, ora 21:00, netelevizat
Unirea Urziceni - Rapid, ora 21:00, GSP TV
Duminică, 9 august:
Pandurii Tg. Jiu - FC Vaslui, ora 18:00, GSP TV
Poli Iași - FC Timișoara, ora 19:00, Digi Sport
Steaua - CFR Cluj, ora 20:45, Antena 1.
ACESTEA SUNT TELEVIZARILE IN PRIMELE 2 ETAPE.
Din ce se vede:
Antena 1: Optiunea 1
Digi sport: optiunile 2-4
GSP: optiunile 4-8
un meci sta pe afara
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Let's do it Romania
» Clasament & Golgeteri Liga I
» MOLDOVA SI ROMANIA-unite?
» URIASI IN ROMANIA-senzational
» Pe Romania o paste falimentul?