Topic pentru Orice Discutii
+10
ascultati-vocea-din-tine
LordDarkars
Lonsdal3
sir andrei cel mare
duracel
Nihall
God's Templar
Aurelian
Alex
Leo
14 participan?i
Pagina 15 din 15
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Topic pentru Orice Discutii
Leo a scris:Cătălin Botezatu: Nu sunt nici gay, nici bi!
[url=http://www.antena3.ro/externe/un-cotidian-spaniol-il-prezinta-pe-antrenorul-fc-barcelona-drept-un-cersetor-roman_105993.html]Un cotidian spaniol îl prezintă pe antrenorul FC Barcelona drept un cerșetor român/url]
si tu ce esti BA,firar al dracului sa fii de gayul dracului
yuri- Membru exclus
- Numărul mesajelor : 9
Data de înscriere : 18/10/2009
si odata cu toamna incepe si scoala
Vindex- Crossbowmen
- Numărul mesajelor : 86
Vârstă : 30
Data de înscriere : 04/08/2010
[quote="yuri"]
Iupiiii, s-a intors micutul Gaylord pe forum, ti-a fost dor de noi? Ai plans? Ai supt? Ehh... hai sa nu intram in detalii...
Bine-ai revenit
Leo a scris:Cătălin Botezatu: Nu sunt nici gay, nici bi!
Iupiiii, s-a intors micutul Gaylord pe forum, ti-a fost dor de noi? Ai plans? Ai supt? Ehh... hai sa nu intram in detalii...
Bine-ai revenit
Vanghelie: Sunt și eu pe twitter, pe goagăl, exist peste tot VEZI VIDEO
http://www.realitatea.net/goagle-si-care-este-greselile-care-l-au-consacrat-pe-vanghelie_740504.html
http://www.realitatea.net/goagle-si-care-este-greselile-care-l-au-consacrat-pe-vanghelie_740504.html
Leo,de ce nu-i pui treapta la loc lui George 3000?Ca au trecut 6 luni si in mod normal trebuia sa-i pui la loc dupa 2 saptamani
Bogdan Alex- Archer
- Numărul mesajelor : 57
Vârstă : 31
Data de înscriere : 23/08/2010
[quote="Leo"]
ce-i asta?yuri a scris:Leo a scris:Cătălin Botezatu: Nu sunt nici gay, nici bi!
Bine-ai revenit
Bogdan Alex- Archer
v-am gasit pe tine Leo si pe Topy pe facebook,bineinteles ca am umblat pe contul ei...
Bogdan Alex- Archer
Bogdan Alex a scris:
v-am gasit pe tine Leo si pe Topy pe facebook,bineinteles ca am umblat pe contul ei...
A fost extrem de greu , nu ?
hei bine.......ne revedem in aprilie cand va aparea noul titlu din serie
salut
salut
Bogdan Alex- Archer
Mai oameni buni!
de cand eu am avut diferite probleme si nu am mai intrat pe forum uitand de acesta, si-a cam pierdut sufletul!
Pai se poate?! Inainte erau tot felul de jocuri online gen fazan sau era unu cu niste obiecte si trebuia sa supravietuiesti in diferite medii ostile, jocuri pentru pc si o multime de chestii mitologice scrise de vechiul user Bogdan care tot schimba la conturi, pe atunci, zilnic cand intram aveam de citit cate 10-20 de minute, dar acum si-a cam perdut sufletul sarcacul forum. Cine imi poate zice si mie DE CE???!!!!!!
de cand eu am avut diferite probleme si nu am mai intrat pe forum uitand de acesta, si-a cam pierdut sufletul!
Pai se poate?! Inainte erau tot felul de jocuri online gen fazan sau era unu cu niste obiecte si trebuia sa supravietuiesti in diferite medii ostile, jocuri pentru pc si o multime de chestii mitologice scrise de vechiul user Bogdan care tot schimba la conturi, pe atunci, zilnic cand intram aveam de citit cate 10-20 de minute, dar acum si-a cam perdut sufletul sarcacul forum. Cine imi poate zice si mie DE CE???!!!!!!
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
sir andrei cel mare a scris:Mai oameni buni!
Pentru ca nu au mai fost utilizatori activi. Eu incercam sa mentin forumul si singur nu aveam cum.
Acum vad ca a mai revenit la normal in ultima saptamana, deci, se poate.
Gen: "Impreuna vom reusi!"
Stronghold World poate fii acum accesat si de pe telefoanele mobile (compatibile cu un browser HTML) .
Versiunea pentru telefoanele mobile este momentan in versiunea BETA. Din pacate, inca nu se poate posta de pe versiunea pentru telefoanele mobile. Deasemenea, oricand se poate reveni la versiunea clasica.
Cateva imagini:
Versiunea pentru telefoanele mobile este momentan in versiunea BETA. Din pacate, inca nu se poate posta de pe versiunea pentru telefoanele mobile. Deasemenea, oricand se poate reveni la versiunea clasica.
Cateva imagini:
Nu mai zice nimeni nimic? : )
Leo smiley-ul "" e cam rosu in obraji - ori e beat ori e fardat ori e gay.
Leo smiley-ul "" e cam rosu in obraji - ori e beat ori e fardat ori e gay.
Lord_of_Hell- Macemen
- Numărul mesajelor : 154
Vârstă : 29
Data de înscriere : 12/07/2009
La multi ani ! 2012
Lord_of_Hell- Macemen
- Numărul mesajelor : 154
Vârstă : 29
Data de înscriere : 12/07/2009
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Subiecte similare