Topic pentru Orice Discutii
+10
ascultati-vocea-din-tine
LordDarkars
Lonsdal3
sir andrei cel mare
duracel
Nihall
God's Templar
Aurelian
Alex
Leo
14 participan?i
Pagina 1 din 15
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Topic pentru Orice Discutii
Aici se discuta orice pentru a ne se creea un topic nou
Ultima editare efectuata de catre Leo in Sam Mai 29 2010, 02:30, editata de 3 ori
Re: Topic pentru Orice Discutii
Am facut un super articol despre Mormantul lui Isus in rubrica Mistere Biblice,va rog sa o cititi si sa o comentati!
Vizitato- Vizitator
ok...
Eu voi pleca pana duminica din Bucuresti deci nu voi mai intra pe forum. Salut si paste fericit!
Eu voi pleca pana duminica din Bucuresti deci nu voi mai intra pe forum. Salut si paste fericit!
si eu plec duminica la tara de paste,o sa fie petrecere mare
si maine ma pregatesc
deci de azi nici eu nu mai intru,mai postez cate ceva si gata
paste fericit
si maine ma pregatesc
deci de azi nici eu nu mai intru,mai postez cate ceva si gata
paste fericit
Vizitato- Vizitator
hai camam intors si eu din vacanta,peste 2 saptamani plec iar dupa aia am teze
HRISTOS A INVIAT LEO,TOPY SI MONOLITH STALKER
APROPO,LEO TREBUIA CA SUS SA PUI HRISTOS A INVIAT,NU PASTE FERICIT CA DOAR NU SUNTEM OI!!
HRISTOS A INVIAT LEO,TOPY SI MONOLITH STALKER
APROPO,LEO TREBUIA CA SUS SA PUI HRISTOS A INVIAT,NU PASTE FERICIT CA DOAR NU SUNTEM OI!!
Vizitato- Vizitator
mam intors de la munte,dar a plouat rau zilele astea
Vizitato- Vizitator
cum vi s-a parut eurovizionul,cam aranjat nu?tanarul acela norvegian e de origine rusa!UN MARE PLANGACIOS
bine ca pana si pitipoanca de elena gheorghe na fost cine stie ce!sa te prezinti cu sani siliconati,tinuta sumara cu decolteu,craci,fara coregrafie si efecte speciale!!!!!n-a avut cine stie ce voce,insa numele eie seaman cu cea a helenei,tot o grecoaica cu melodia number one,care a castigat in 2005
oricum unde faceam noi eurovizionul-pe camp,la muzeul satului,palatul parlamentului,la tara,la mare?????sai in boscheti? :haha: sau pe autostrazi poate???
favoritele mele au fost Germania,azerbajian,turcia,anglia,albania,grecia-mia placut cum a cantat,putea ala sa castige deoarece transmitea mesaj de pace;dar cea mai tare a fost UCRAINA ,pitipoanca aa tare si focoasa rau,cu cedle mai bune efecte speciale,cu artificii,lumini,parca lua foc,si batea la tobe
RESTUL AU FOST VARZAAAAAA!!!!!!!!
PUTEA SIGUR SA CASTIGE UCRAINA,dar ce sa faci daca ea s-a certat cu RUSIA
au fost o gramada de aranjamente si interese economice
pe bulgari si unguri iau durut in c.. de noi,spania nea dat doar 7 capsunele ca doar au pecat capsunarii romani de la ei si moldova,singura tara care ne-a dat 12 puncte
ati vazutr cum am stat noi intr-un moment eram codasii europei,eram ultimii la coada impreuna cu moldova
mi s-a rupt de tot de eurovizion,nu pot sa cred,mai bine mergeam la muzee si stateam acolo pana la 2 noaptea
la geologie se organiza festivitate,iar la arta adormeam,dar tot era mai bine decat sal vad pe un plangaciuos ce castiga eurovizionul,dar asta nam putu sa merg
de la anu nu ma mai uit la eurovizion,insa cand te gandesti ce buni au fost luminita anghel si traistariu
traistariu sigur castiga,dar daca la luat o mana de zombie ce cantau rock
asta e ,eurovizionul e doar de interese economcie
>:-P >:-P
bine ca pana si pitipoanca de elena gheorghe na fost cine stie ce!sa te prezinti cu sani siliconati,tinuta sumara cu decolteu,craci,fara coregrafie si efecte speciale!!!!!n-a avut cine stie ce voce,insa numele eie seaman cu cea a helenei,tot o grecoaica cu melodia number one,care a castigat in 2005
oricum unde faceam noi eurovizionul-pe camp,la muzeul satului,palatul parlamentului,la tara,la mare?????sai in boscheti? :haha: sau pe autostrazi poate???
favoritele mele au fost Germania,azerbajian,turcia,anglia,albania,grecia-mia placut cum a cantat,putea ala sa castige deoarece transmitea mesaj de pace;dar cea mai tare a fost UCRAINA ,pitipoanca aa tare si focoasa rau,cu cedle mai bune efecte speciale,cu artificii,lumini,parca lua foc,si batea la tobe
RESTUL AU FOST VARZAAAAAA!!!!!!!!
PUTEA SIGUR SA CASTIGE UCRAINA,dar ce sa faci daca ea s-a certat cu RUSIA
au fost o gramada de aranjamente si interese economice
pe bulgari si unguri iau durut in c.. de noi,spania nea dat doar 7 capsunele ca doar au pecat capsunarii romani de la ei si moldova,singura tara care ne-a dat 12 puncte
ati vazutr cum am stat noi intr-un moment eram codasii europei,eram ultimii la coada impreuna cu moldova
mi s-a rupt de tot de eurovizion,nu pot sa cred,mai bine mergeam la muzee si stateam acolo pana la 2 noaptea
la geologie se organiza festivitate,iar la arta adormeam,dar tot era mai bine decat sal vad pe un plangaciuos ce castiga eurovizionul,dar asta nam putu sa merg
de la anu nu ma mai uit la eurovizion,insa cand te gandesti ce buni au fost luminita anghel si traistariu
traistariu sigur castiga,dar daca la luat o mana de zombie ce cantau rock
asta e ,eurovizionul e doar de interese economcie
>:-P >:-P
Vizitato- Vizitator
M'am uitat la Eurotembelizion si imi venea sa mor de nervi.Adica cum toate Europa e proasta si batuta in cap sa ii placa melodia aia ratat a norvegianului.Mie nu mi s'a parut cine stie ce Sunt convins ca a fost aranjat...In orice caz moldovenii au fost draguti ca ne'au dat cele 12 puncte , dar trb a fost reciproca
asta e,si LIGA CAMPIONILOR UEFA CHAMPIONS LEAGUE e aranjata!!!!!
si euro 2008,si olimpiada de la BEIJING cand a castigat CHINA
si castigarea cupei campionilor a stelei in 1986 a fost aranjata
in rest ce sa zic,mie mia placut modul cum s-au organizat rusii,cum au cantat la semifinale,iar in finala a fost faza aia dementiala cu aia ce sareau pe o tava de sticla cu apa-imi pare rau,dar altfel nu pot sa ma exprim,mai ales ca nu stiu cum se numea chestia aia cu apa,in care inotau sau sareau aia,dar a fost super :x
si euro 2008,si olimpiada de la BEIJING cand a castigat CHINA
si castigarea cupei campionilor a stelei in 1986 a fost aranjata
in rest ce sa zic,mie mia placut modul cum s-au organizat rusii,cum au cantat la semifinale,iar in finala a fost faza aia dementiala cu aia ce sareau pe o tava de sticla cu apa-imi pare rau,dar altfel nu pot sa ma exprim,mai ales ca nu stiu cum se numea chestia aia cu apa,in care inotau sau sareau aia,dar a fost super :x
Vizitato- Vizitator
deci te rog am luat 12 puncte de la Moldova :haha:
Asta e un concurs politic! Nu are legatura cu realitatea muzicala!
Asta e un concurs politic! Nu are legatura cu realitatea muzicala!
incredibil ... uita-te la detalii .. e perferct identic cu cel al tau... nu e falsificata
Tu ma crezi cazut in cap? Sunt convins ca nu ai habar ce e ala Photoshop si nu l'ai folosit in viata ta nu? /:4
stiu ca am talent dar asta e real :haha: vorbesc serios acum... mai am facut odata dar mi-a aratat doar 400 mb/s
atentie,noul user printesa ECATERINA nu este user inventat de mine,e sora mea mai mica ,numai ca utilizam acelasi calculator,ea mai are un laptop la tara
este primul user al stronghold world feminin
Vizitato- Vizitator
Eu sunt cam scepticthe lord a scris:atentie,noul user printesa ECATERINA nu este user inventat de mine,e sora mea mai mica ,numai ca utilizam acelasi calculator,ea mai are un laptop la tara
chiar e sora mea,vorbesc serios
am puso sa-si faca si ea cont pe forum
nu stiu dac va putea vorbi pe laptopul ei la tara ca ea va ramane acolo dupa ce plec,probabil
eu ma intorc joi de la tara si vom vorbi in continuare
am puso sa-si faca si ea cont pe forum
nu stiu dac va putea vorbi pe laptopul ei la tara ca ea va ramane acolo dupa ce plec,probabil
eu ma intorc joi de la tara si vom vorbi in continuare
Vizitato- Vizitator
dar de ce eu,sasi puna ea pe laptopul ei
eu am zic clar,numi pun nicio poza,puneti tu !!!!!!!!!!!!!
eu am zic clar,numi pun nicio poza,puneti tu !!!!!!!!!!!!!
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Subiecte similare
» Topic pentru Spam
» Discutii libere
» God of war -discutii generale
» Discutii despre piraterie
» Lasa-ti si tu datele de contact aici!
» Discutii libere
» God of war -discutii generale
» Discutii despre piraterie
» Lasa-ti si tu datele de contact aici!