Viitorul va fi sumbru?
3 participan?i
Stronghold World :: Alte subiecte :: Istorie :: Stiinta
Pagina 1 din 1
Viitorul va fi sumbru?
Ne asteapta multe in viitor,dar nu sunt deloc bune:
2020-criza petrolului in SUA si in occident
2025-criza apei potabile
2030-criza agricola
2050-criza alimentara
plus cateva crize bancare,deci sa nu credeti ca criza pe care o avem acum va fi singura,vom avea in viitor mai multe crize financiare,deci lumea se duce in rapa,asta pentru ca populatia a crescut!
deci pe langa criza asta financiara,vom intampina diverse greutati...
2020-criza petrolului in SUA si in occident
2025-criza apei potabile
2030-criza agricola
2050-criza alimentara
plus cateva crize bancare,deci sa nu credeti ca criza pe care o avem acum va fi singura,vom avea in viitor mai multe crize financiare,deci lumea se duce in rapa,asta pentru ca populatia a crescut!
deci pe langa criza asta financiara,vom intampina diverse greutati...
Vizitato- Vizitator
Re: Viitorul va fi sumbru?
practic,New York va fi inundat de apa pana in anul 2040(dupa un documentar de pe NATIONAL Geographic),nu din cauza unui asteorid,ci din cauza efectului de sera ce s-a abatut asupra ghetarilor de la Polul NORD.mULTE ORASE DIN LUME SI CAPITALE IMPORTANTE VOR FI INUNDATE-noi romanii,fiind la mijloc am putrea scapa insa,FRANTA,ANGLIA,SUA,CHINA,RUSIA,O PARTE DIN AFRICA,SPANIA-TOATE TARIILE CARE AU IESIRE LA OCEANUL ATLANTIC SAU ARCTIC VOR FI INUNDATE
IN ANUL 2100 URMEAZA CA CONTINENTUL DE GHEATA-ANTARCTICA SA SE TOPEASCA SI VA PROVOCA SE PARE O CERSTERE MAI MARE A OCEANELOR CU CARE FACE LEGATURA,DECI MULTE INSULE,TARI VOR INTRA IN ISTORIE :SS :SS
Ultima editare efectuata de catre the lord in Joi Mar 26 2009, 13:29, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
si asta din cauza poluarii aerului,apei,solului,taierii copacilor,disparitia speciilor intregi de animale:
si eu credeam ca noi suntem asa,dar uitativa ce e in alte tari!
daca ma duc la New york,cred ca ma sufoc acolo
in 2100 cred ca vom vedea CARPATII GOII,CHELITI,fara niciun copac
ADIO NEW YORK din viitor
si eu credeam ca noi suntem asa,dar uitativa ce e in alte tari!
daca ma duc la New york,cred ca ma sufoc acolo
in 2100 cred ca vom vedea CARPATII GOII,CHELITI,fara niciun copac
ADIO NEW YORK din viitor
Vizitato- Vizitator
SIDA SI CANCERUL AR PUTEA FI ERADICATEPANAIN ANUL 2100,INSA SUNT BOLI MULT MAI PERICULOASE:ANTRAX,EBOLA,TBC,DIABET,OBEZITATE-VAI DE NOI
VA FI OBEZITATEA BOALA SECOLULUI XXI?
VA FI OBEZITATEA BOALA SECOLULUI XXI?
Vizitato- Vizitator
Pai oamenii o sa se ingrase din ce in ce cu toate fast-foodurile astea,resursele naturale se vor termina,ghetarii se vor topi din cauza poluarii,probabil va cadea si un meteorit pe Pamant,un vulcan va erupe...deci fiti optimisti!
astazi suntem cea ce mancam,adica toate fructele ,legumele si cerealele care e mancam astazi sunt si ele mutante,crescute la sera,modificate genetic ca sa crerasca mari si frumoase si gustoase,dar foarte nocive pt. organusmul nostru.alea de la piata sunt neglijate,iar alea de la supermarket sunt toate mutante.ce mai mancam?
carnea rosie periculoasa,noiciva pt. inima si provoaca cancer
lactatele la fel,sunt si ele facute artificial
painea la fel
dulciurile si chipsruile si sucurile provoaca diabet si alte greturi
deci ce mai mancam?
carnea rosie periculoasa,noiciva pt. inima si provoaca cancer
lactatele la fel,sunt si ele facute artificial
painea la fel
dulciurile si chipsruile si sucurile provoaca diabet si alte greturi
deci ce mai mancam?
Vizitato- Vizitator
catastrofele naturale,foamea,saracia,razboiul au existat intotdeauna,nu sunt apocalipsa
Vizitato- Vizitator
Stiti viitorul chair nu ma ingrijoreaza.Dragi useri , dragii prieteni , de ce va ganditi la un lucru ca acesta ? Intrand putin on-topic si aducand amintirea la trecut la prima era glaciara.Pamantul a scapat de " Tornade , Vartejuri , Asteroizi , Vulcani ".Dupa parerea mea , noi nu dominam pamantul , noi nu facem nimic , ganditi-va la dinozauri , cat de mari , cat de puternici erau si totusi au disparut.Asa si noi devenim mai mari , mai puternici , descoperim lucuri de care nici nu avem nevoie... si cine stie.Ei au fost primii pe pamant , au fost cei mai puternici , au dominat tot , iar acum ? unde sunt ei " sub pamant ".Cred ca in cateva sute de ani pamantul va fi lovit de a doua era glaciara si va urma o alta rasa.Mult mai inteligenta , mult mai puternica ... mostenitoarea noastra ca si noi , la fel ca dinozaurii au mostenit de la ei anumite lucuri , mersul in 2 picioare , vanatul pentru hrana , ferocitatea , rautatea , stiu ca nu sunt lucuri bune dar totusi ... cred ca pamantul isi urmeaza destinul sau.
Nihall- Archer
- Numărul mesajelor : 26
Vârstă : 34
Data de înscriere : 11/07/2009
morlocii si eloi vor fi
morlocii cei monstrusosi
eloi cei frumomsi si inteligenti-de piele cafenie si bruneti
morlocii cei monstrusosi
eloi cei frumomsi si inteligenti-de piele cafenie si bruneti
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare