Age of Empires I
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Age of Empires I
Age of Empires
ATENTIE.ACEASTA PAGINA A FOST FACUTA IN MEMORIA LUI ENSEMBLE STUDIOS CARE A TRECUT IN NEFIINTA DUPA LANSAREA LUI HALO WAR !!!!! :hypocrite: :trist:
Age of Empires a fost unul dintre primele jocuri de acest gen care să redea realist istoria - jocurile de până atunci erau situate în lumi fantastice, precum Warcraft, Dune 2 sau Total Annihilation. A fost de asemenea unul dintre primele jocuri care foloseau proiecția izometrică, și nu alte variante utilizate de cele mai multe jocuri ale perioadei.
Jocul a aparut in 1997.
Jocul se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 3000 de ani, de la începutul epocii pietrei până la sfârșitul epocii fierului. Jucătorul poate alege dintre 16 civilizații, în principal din jurul Mediteranei sau din Asia.
Pachetul suplimentar apărut se numește Age of Empires:Rise of Rome (în engleză Epoca Imperiilor:Ascensiunea Romei).
Civlizatiile:egipteana,greaca,chineza/japoneza/koreeana,babiloneana
in expasion:cartagineza si romana
Ultima editare efectuata de catre the lord in Dum Feb 15 2009, 15:48, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Age of Empires I
va inteleg,grafica e slaba,proasta,de dorit,dar asta e ,doar a fost lansat in 1997,nu prea erau jocuri de startegie ca acuma
Vizitato- Vizitator
AM SI EU O INTREBARE,cand l-am jucat,mi s-a restartat la inchiderea jocului-of si la asa grafica sa se restarteze calculatorul-care e explicatia?
Vizitato- Vizitator
am facut rost de aoe 1 ,cu o versiune mai buna azi
nu pare o grafica buna 2D si nici muzica buna nu are
dar are un gameplay tare dragut,parca la fel de bun ca a lui aoe 2
nu pare o grafica buna 2D si nici muzica buna nu are
dar are un gameplay tare dragut,parca la fel de bun ca a lui aoe 2
Vizitato- Vizitator
nu e bine sa participe cineva cu acest joc in concurs,ar iesi un dezastru
Vizitato- Vizitator
Dragut jocul...l-am terminat doar de 3 ori ... Mi-a placut la nebunie si de fiecare data il jucam cu aceeasi "savoare"
fain l-am terminat
si inca de vreo 4-5 ori si inca il mai joc
si inca de vreo 4-5 ori si inca il mai joc
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum