Age of Empires II
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Age of Empires II
Age of Empires II
ATENTIE.ACEASTA PAGINA A FOST FACUTA IN MEMORIA LUI ENSEMBLE STUDIOS CARE A TRECUT IN NEFIINTA DUPA LANSAREA LUI HALO WAR !!!!! :hypocrite: :trist:
Age of empires 2 /Age of Kings este cel de-al doilea joc din seria age of empires.Prezinta evul mediu (500-1492),in care jucatorii vor putea alege 13 civilizatii medievale,plus inca vreo 5 in expasionul Conquerors.In campanii puteti juca cu diferit eroi,cuceritori si regi medievali:Wiliam Cuceritorul,Joana de Arc,Saladin,Ginghis Khan si Frederik Brabaroassa.Jucarea e disponibila in multyplayer,random map si are in plus un editor de harti.Treceti din epoca intunecata in glorioasa epoca a castelelor si apoi in renastere.
In expasion veti infrunta civilizatii precolumbiene-Maia si civ.azteca ,precum veti intalni si mari puteri coloniale ,ca Spania,DAR SI MULTE POPOARE DIN ORIENT-China,Koreea si Japonia.
Grafica desi lasa de dorit,va recomand acest joc pentru faimosul sau gameplay care a revolutionat jocurile de strategie dupa anii 90.de la gameplay sau au preluat multe jocuri de strategie:empire earth,age of mythology,rise of nations,star wars battleground,stronghold (la partea de strategie).
De sisteme de cerinte nam ce zice fiindca e cel mai acesibil.
http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Empires_II:_The_Age_of_Kings
Ultima editare efectuata de catre the lord in Dum Feb 15 2009, 15:02, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Age of Empires II
si eu lam jucat,din pacate anul trecut :> ,nu in acel timp cand era faimos,intreadevar,multi nostalgici inca il mai iubesc,eu nul mai am,lam sters,pt ca am trecut la age of empires 3 ,dar cei drept,a fost un RTS faimos si revolutionar,de la el au preluat multe
am facut aceasta pagina in memoria lui ensemble studios
am facut aceasta pagina in memoria lui ensemble studios
Vizitato- Vizitator
Arata bine pentru anul lui lafel ca AOE 1 dar tu iar ai facut problema cu imaginile care am zis-o la Imperium Romanum
MAI ERA UN JOC BUN, DACA ERASI 3D????
imi aminteste de stronghold 1 si Crusader
imi aminteste de stronghold 1 si Crusader
Vizitato- Vizitator
asta mia placut muult,dar acum e cam tarziu ca sa mai postezi jocul asta,suntem in 2009,dar macar sa stie mai multa lume cine a fost baza jocurilor RTS
Vizitato- Vizitator
ma astepta, la mai multe comentarii la aoe 2,parca era preferatul tuturor sau deja s-a plictisit lumea de el
Vizitato- Vizitator
cred ca de la chat zice,sincer nici eu nu stiu pt. ca nu prea joc multyplaier :??
Vizitato- Vizitator
il am dar mam cam plictisit ca nu are o grafica de lux si este usor
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
as vrea treiul dar nu stiu de la cn sa il iau ca nou nu prea am chef de el sau..... stai il are un prieten ce bn e cd original
acum il comentez
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: