Stronghold Legends
+5
iulyan96
lainheart_c
Alex
istrate marius
Leo
9 participan?i
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Stronghold Legends
Fie cum o fi, dar rating'ul e corect. (57)Leo a scris:Nu e "de tot kktu"; mie mi se pare cel mai ok din serie
Alex a scris:Fie cum o fi, dar rating'ul e corect. (57)Leo a scris:Nu e "de tot kktu"; mie mi se pare cel mai ok din serie
Ba nu e corect ... macar un 70 tot scotea
Fa o comparatie intre jocurile care au metascore in jur de 70 si Stronghold Legends si o sa vezi ca nu merita.
Spre ex "Tom Clancy's H.A.W.X" are metascore 70 si e mult peste Legends, deci e total corect metascore.
Spre ex "Tom Clancy's H.A.W.X" are metascore 70 si e mult peste Legends, deci e total corect metascore.
Pacat ca nu ne lasa sa ne facem propriul nostru joc stronghold noi avem multa imaginatie!eu mam gandic ca ar putea fi si copaci care prind viaa mortii care ies din pamant rechini zburatori pamant miscator pesteri cu cei mai brutali monstri apa care se poate redica de 10 ori mai mult decad everest dar pacat ca nu potem face!Avem cele mai bune idei!
George3000- Archer
- Numărul mesajelor : 69
Vârstă : 25
Data de înscriere : 05/08/2009
Romanii au mai multa imagnatie ca americanii si englezii ,e dovada claraGeorge3000 a scris:Pacat ca nu ne lasa sa ne facem propriul nostru joc stronghold noi avem multa imaginatie!eu mam gandic ca ar putea fi si copaci care prind viaa mortii care ies din pamant rechini zburatori pamant miscator pesteri cu cei mai brutali monstri apa care se poate redica de 10 ori mai mult decad everest dar pacat ca nu potem face!Avem cele mai bune idei!
Parca e din God of War sau Dante Inferno
Vizitato- Vizitator
Modificat pentru limbaj neadecvat!
milka- Membru exclus
- Numărul mesajelor : 25
Data de înscriere : 17/04/2010
Modificat pt limbaj neadecvat.
God of War 4- Membru exclus
- Numărul mesajelor : 15
Data de înscriere : 19/06/2010