Hai sa facem o revolutie'' Versiunea 2''
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă
Pagina 1 din 1
Hai sa facem o revolutie'' Versiunea 2''
*nota:acest topic e un pamflet,deci trebuie sa faceti si voi ceva caterinca
Am nevoie de oamenii sa facem o revolutie.
Punem la cale un atac asupra guvernului si preluam puterea.
Am nevoie de cateva zeci poate sute de mii de oamenii sa ma ajute.La nevoie ne vom si lupta.
Primii 5 care se inscriu in ordine primesc roluri importante in noul guvern.Bineinteles eu voi fi presedintele.
Dau posturi si la restul oamenilor.Primii 50 in ordine secretari de stat,demnitari.
Estimez ca avem nevoie macar de cateva sute de oameni si un plan bine pus la punct.Il vom stabili impreuna pe Messanger.
Toti participantii vor avea avantaje in urma colaborarii.Pe actuali sefi de stat ii vom executa.Vom impune o dictatura al carui cult de personalitate voi fi eu.Mi se vor scrie poezii,mi se vor compune cantece ,mi se vor picta portetre,mi se vor sculpta statui etc.
Avem mari sanse daca atacam subit.Eventual inchiriem cateva arme,niste taburi,kalasnikoave etc.Eu in calitate de lider revolutionar vin cu 30% din bani.
ATENTIE:E posibil sa va fi si pierdeti viata in urma atacului.Pe riscul vostru.
Cine doreste sa scrie pe acest thread ca sa stabilim ce si cum.Primul venit,primul servit.Poate cream un nou partid,pe celelalte(PSD+PC,PNL,PRM,UDMR,PP,UNPR,PCR 2,PV,PNT,PNG-CD) le desfiintam,da-le dracu,daca vor sa conduca,sa vina in noul superpartid al nostru.
Una dintre ele va fi noua garda prezidentiala si chiar si secretara prezidentiala!
Care e mai buna,americanca,rusoaica sau japoneza?
P.S. naspa,americanca e blonda,si avand in vedere ca suntem impotriba tiraniei PD-L,deci si impotriva Elenei Udrea care si ea e blonda.....
iar rusoaica imi cam aminteste de PSD,imi da senzatie de NEA NICU,NEA ILICI etc.
https://www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=qZh7V_GKtAU&feature=player_embedded
deci pe care o aleg?
am gasit si un nou imn al statului care va fi condus de mine-care o fi mai bun,eu zic ca primul
iata si noul steag al Romaniei(am mai adaugat inca vreo 3 culori):
si noua stema a romaniei
sa respectam adevaratele valori romanesti
are cineva un slogan pentru la revolutie?
ok,avem un nou imn,stema si steag revolutionar
ne mai trebuie:
-sloganun-gasiti si voi
-un plan de asediu al Palatului Victoria si a Cotroceniului
-o armata de revolutionari tristi si flamanzi,cu cat mai flamanzi ,cu cat mai bine.....vor fi niste geamuri sparte,eu zic sa luam niste pensionari si bugetari cu noi
-un discurs post-revolutionar
-mitraliere si pusti ca doar asa putem sa-l dam pe tiran jos
-bani si mancare nu ne trebuiesc,luam de la bogati si dam la saraci,defapt ii impartim frateste
-data cand sa desfasuram revolutia
-20 corturi pentru cate 5 revolutionari
-niste revolutionare dispuse
-fasole si mici ca sa preparam arma secreta care nu o putem numi,dar am poreclit-o ''SUPER BASINA'',ca doar asa ii dam pe guvernanti jos la pamant
si nu in ultimul rand,garda prezidentiala pe care nu ati ales-o niciunul!
Am nevoie de oamenii sa facem o revolutie.
Punem la cale un atac asupra guvernului si preluam puterea.
Am nevoie de cateva zeci poate sute de mii de oamenii sa ma ajute.La nevoie ne vom si lupta.
Primii 5 care se inscriu in ordine primesc roluri importante in noul guvern.Bineinteles eu voi fi presedintele.
Dau posturi si la restul oamenilor.Primii 50 in ordine secretari de stat,demnitari.
Estimez ca avem nevoie macar de cateva sute de oameni si un plan bine pus la punct.Il vom stabili impreuna pe Messanger.
Toti participantii vor avea avantaje in urma colaborarii.Pe actuali sefi de stat ii vom executa.Vom impune o dictatura al carui cult de personalitate voi fi eu.Mi se vor scrie poezii,mi se vor compune cantece ,mi se vor picta portetre,mi se vor sculpta statui etc.
Avem mari sanse daca atacam subit.Eventual inchiriem cateva arme,niste taburi,kalasnikoave etc.Eu in calitate de lider revolutionar vin cu 30% din bani.
ATENTIE:E posibil sa va fi si pierdeti viata in urma atacului.Pe riscul vostru.
Cine doreste sa scrie pe acest thread ca sa stabilim ce si cum.Primul venit,primul servit.Poate cream un nou partid,pe celelalte(PSD+PC,PNL,PRM,UDMR,PP,UNPR,PCR 2,PV,PNT,PNG-CD) le desfiintam,da-le dracu,daca vor sa conduca,sa vina in noul superpartid al nostru.
Una dintre ele va fi noua garda prezidentiala si chiar si secretara prezidentiala!
Care e mai buna,americanca,rusoaica sau japoneza?
P.S. naspa,americanca e blonda,si avand in vedere ca suntem impotriba tiraniei PD-L,deci si impotriva Elenei Udrea care si ea e blonda.....
iar rusoaica imi cam aminteste de PSD,imi da senzatie de NEA NICU,NEA ILICI etc.
https://www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=qZh7V_GKtAU&feature=player_embedded
deci pe care o aleg?
am gasit si un nou imn al statului care va fi condus de mine-care o fi mai bun,eu zic ca primul
iata si noul steag al Romaniei(am mai adaugat inca vreo 3 culori):
si noua stema a romaniei
sa respectam adevaratele valori romanesti
are cineva un slogan pentru la revolutie?
ok,avem un nou imn,stema si steag revolutionar
ne mai trebuie:
-sloganun-gasiti si voi
-un plan de asediu al Palatului Victoria si a Cotroceniului
-o armata de revolutionari tristi si flamanzi,cu cat mai flamanzi ,cu cat mai bine.....vor fi niste geamuri sparte,eu zic sa luam niste pensionari si bugetari cu noi
-un discurs post-revolutionar
-mitraliere si pusti ca doar asa putem sa-l dam pe tiran jos
-bani si mancare nu ne trebuiesc,luam de la bogati si dam la saraci,defapt ii impartim frateste
-data cand sa desfasuram revolutia
-20 corturi pentru cate 5 revolutionari
-niste revolutionare dispuse
-fasole si mici ca sa preparam arma secreta care nu o putem numi,dar am poreclit-o ''SUPER BASINA'',ca doar asa ii dam pe guvernanti jos la pamant
si nu in ultimul rand,garda prezidentiala pe care nu ati ales-o niciunul!
Vizitato- Vizitator
Re: Hai sa facem o revolutie'' Versiunea 2''
Closed.
Instigare la violenta, pe langa ca e o prostie si o aberatie totala.
Poti rade minute bune citind postul de mai sus
Instigare la violenta, pe langa ca e o prostie si o aberatie totala.
Poti rade minute bune citind postul de mai sus
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum