Cel mai urat Cosmar
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Cel mai urat Cosmar
....eu am visat ca george13 era administratorul principal fiindca Leo plecase in vacanta in Croatia si trebuia sa-l inlocuiasca o vreme , si inchidea topicuri peste topicuri era groaznic, nu lăsa lumea să abereze în treaba ei acolo,corecta toate postarile,ba chiar aplica o gramada de warnuri celor care nu scriau corect romaneste,vedeam o jumate de useri cu grile de respectare a regulamentului inrosite ,iar useriilor inactivi le stergea conturile,frate eram numa vreo 50 ,iar pe mine ma banase imediat si pentru totdeauna!Vroia sa vorbim numa despre Stronghold,jocuri Counter-Strike si FIFA,atat!!!!In schimb,toti cei 50 erau superactivi,postau la minut
iar pe Alex l-a pus sa sustina blogul lui si sa-l faca partener cu forumul si l-a facut doar moderator.George ne contoriza postarile si chiar le cenzura sau nu permitea.Iti facea niste observatii de te facea sa plangi,vroia discuții serioase,matematice și profunde etc. m-am trezit plîngînd și strîngînd perna în brațe. f.u.c.k,nasoală senzație
de nu eram eu inregistrat pe forumul asta din octombrie,acuma erati terorizati caci stiti,el a fost la inceput moderator si dupa aia eu,si noroc ca s-a retras datorita aberatiilor si prostioarelor mele,ca de nu eram moderator,ala era viitorul forumului asa cum era in vis
voi ce coșmaruri aveți?
iar pe Alex l-a pus sa sustina blogul lui si sa-l faca partener cu forumul si l-a facut doar moderator.George ne contoriza postarile si chiar le cenzura sau nu permitea.Iti facea niste observatii de te facea sa plangi,vroia discuții serioase,matematice și profunde etc. m-am trezit plîngînd și strîngînd perna în brațe. f.u.c.k,nasoală senzație
de nu eram eu inregistrat pe forumul asta din octombrie,acuma erati terorizati caci stiti,el a fost la inceput moderator si dupa aia eu,si noroc ca s-a retras datorita aberatiilor si prostioarelor mele,ca de nu eram moderator,ala era viitorul forumului asa cum era in vis
voi ce coșmaruri aveți?
Vizitato- Vizitator
Re: Cel mai urat Cosmar
Interesant
Unele din faze sunt chiar reale dar să vorbesc despre cs, fifa și alte prostii ar fi imposibil.
Mă gândeam să impun un astfel de regulament pe forumul meu .
Unele din faze sunt chiar reale dar să vorbesc despre cs, fifa și alte prostii ar fi imposibil.
Mă gândeam să impun un astfel de regulament pe forumul meu .
Re: Cel mai urat Cosmar
Vizitato a scris:eu plec de aici,daca nu ma faceti si pe mine moderator
Drum bun si cale batuta.
L.E: Si sa nu te mai intorci.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum