Emil Boc
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Ce calificativ ii dati premierului Emil Boc?
Re: Emil Boc
Jos Boc ! Jos Basescu ! Jos hotia ! Jos mafia !
Niste incompetenti, de la primul la ultimul: Basescu,Boc,Udrea,Oprea,Blaga,Berceanu,Videanu.
Ne'am saturat sa traim intr'o tara de c`cat, care devine si mai de c`cat, datorita conducatorilor cretini.
Nu stiu ce o sa se aleaga de tara asta, dupa mandatul lui Base. Oare ce o sa faca presedintele de atunci ? Tara o sa fie lasata in paragina de Base.
Niste incompetenti, de la primul la ultimul: Basescu,Boc,Udrea,Oprea,Blaga,Berceanu,Videanu.
Ne'am saturat sa traim intr'o tara de c`cat, care devine si mai de c`cat, datorita conducatorilor cretini.
Nu stiu ce o sa se aleaga de tara asta, dupa mandatul lui Base. Oare ce o sa faca presedintele de atunci ? Tara o sa fie lasata in paragina de Base.
Re: Emil Boc
Alex a scris:Jos Boc ! Jos Basescu ! Jos hotia ! Jos mafia !
tara e de mult lasata in paragina! nu stiu de ce folosesti viitorul.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum