Guvernul ideal
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Guvernul ideal
Avand in vedere ca motiunea de cenzura are sanse de 70% ca sa treaca,hai sa ne gandim si noi,sa mai visam(ca asa e romanul) din ce ar putea fi format un guvern ideal?Ce guvern ne-ar aduce prosperitate,modernizare,dezvoltare economica si o stabilitate politica si sociala?
Propunerea mea-ma rog,luata de pe siteul asta http://guvernbun.wordpress.com/
Prim-ministru -Mugur Isarescu
Ministerul Finantelor Publice -Gheorghe Gherghina
Ministerul Educatiei si Cercetarii -Andrei Marga
Ministerul Sanatatii -Raed Arafat
Ministerul Culturii si Cultelor -Andrei Plesu
Ministerul Agriculturii si Mediului -Cristian Hera
Ministerul Muncii si Economiei -Florin Pogonaru
Ministerul de Externe -Bogdan Aurescu
Ministerul Justitiei- Flavius-Antoniu Baias
Ministerul Apararii si Internelor -Constantin Croitoru
Ministerul Infrastructurii -Varujan Pambuccian
Avet isi voi alte propuneri?Daca da,prezentati guvernul ideal imaginat de voi si spuneti-mi ce ministrii si premier ar fi mai potriviti?Pot sa fie din orcie partid!
Propunerea mea-ma rog,luata de pe siteul asta http://guvernbun.wordpress.com/
Avet isi voi alte propuneri?Daca da,prezentati guvernul ideal imaginat de voi si spuneti-mi ce ministrii si premier ar fi mai potriviti?Pot sa fie din orcie partid!
Vizitato- Vizitator
Re: Guvernul ideal
ok,dar daca te-ai gandi la un guvern ideal,din ce ministrii ai vrea sa fie format?Exprima-ti si tu un guvern ideal
Vizitato- Vizitator
Kratos a scris:ok,dar daca te-ai gandi la un guvern ideal,din ce ministrii ai vrea sa fie format?Exprima-ti si tu un guvern ideal
Nu are rost oricum. Daca o sa caza guvernul Boc o sa fie noul premier tot Boc (ca data trecuta) asa ca nu are rost.
Leo a scris:Kratos a scris:ok,dar daca te-ai gandi la un guvern ideal,din ce ministrii ai vrea sa fie format?Exprima-ti si tu un guvern ideal
Nu are rost oricum. Daca o sa caza guvernul Boc o sa fie noul premier tot Boc (ca data trecuta) asa ca nu are rost.
Sau o sa fie cineva la fel de pupincurist,incompetent si PRAF ca Boc !
Alex a scris:Leo a scris:Kratos a scris:ok,dar daca te-ai gandi la un guvern ideal,din ce ministrii ai vrea sa fie format?Exprima-ti si tu un guvern ideal
Sau o sa fie cineva la fel de pupincurist,incompetent si PRAF ca Boc !
Vorbim totusi de premierul Romaniei... mai usor.
Daca motiunea trecea,si guvernul BOC era demis,in mod sigur Base il propunea ori pe Blaga premier,Croitoru ori pe Videanu.Si Udrea era o optiune,dar sincer,ar fi stricat imaginea Romaniei.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum