PES 2010
Stronghold World :: Alte subiecte :: Jocuri :: Sporturi
Pagina 1 din 1
PES 2010
Anul acesta am asteptat cu nerabdare PES 2010 pentru PC, din doua motive. Pentru ca Fifa 10 nu mi-a placut mai deloc si pentru ca extraordinarul mod “Be a Legend” din PES 2009, avea niste probleme minore, pe care credeam ca vor fi rezolvate in noul PES din 2010.
Konami a dat o palma peste nas tuturor entuziastilor si fanilor Pro Evolution Soccer. De ce? Pentru ca singurele imbunatatiri majore de anul acesta au fost: grafica (care este bestiala) si tacticile avansate (nu stiu cine foloseste tactica in PES sau Fifa).
Si totusi, chiar si cu multe lipsuri, cum ar fi un suport mai bun din partea Konami pentru PES 2010 pe PC, mai ales gameplay-ul de la tastatura (e imposibil dupa ce ai incercat un gamepad), sau imbunatatirea inteligentei portarilor PES 2010 pe PC bate Fifa 10 pe PC. Cel putin in viziunea mea. Intradevar Fifa 10 este inca mai jucabila in LAN, dar modul Be a Legend din PES 2009 si 2010 este o experienta nemaipomenita.
Ce imi place la PES 2010?
Grafica - un singur cuvant: fabuloasa. Konami a demonstrat lui EA cum ar trebui sa arate un joc din anul 2010. Gazonul, stadionul, jucatorii, animatiile, toate par extrase dintr-un meci live. In comparatie cu Fifa… de fapt nu se poate compara PES cu Fifa pe PC la nivel de grafica. Punct.
Champions League - un mod pe care il joc cu o placere deosebita. Atmosfera fantastica din joc este putin stricata de faptul ca unele echipe nu au numele real. Dar asta se poate rezolva cu un patch.
Ce nu imi place la PES 2010?
Gameplay-ul de la tastatura e la fel de jenant ca si in versiunile precedente. Konami ar face bine sa lucreze si la acest aspect daca vrea sa depaseasca Fifa la vanzari.
Bugurile - jocul are destul de multe probleme, eu cele mai multe le-am intalnit la portari, care ori raman inghetati, ori acorda cate un penalti fara sa atinga jucatorul.
Penaltiurile - “un mod de a executa penaltiurile inovativ”. Cam asa prezenta Konami noul “feature” din PES 2010… dar ca sa dai un gol de la 11 metri ai nevoie de zeci de incercari la dispozitie.
Sunt foarte multe neajunsuri in PES 2010, nu mi le amintesc pe toate acum, dar in principiu marea mea dezamagire la PES 2010 e faptul ca nu s-a lucrat la modul Be a Legend. Practic e acelasi joc doar cu o grafica mai buna, iar pe mine nu ma incalzeste cu nimic faptul ca au bagat niste tactici in plus. Daca vreau tactica joc Football Manager.
Din pacate ambele jocuri si Fifa si PES au dezamagit anul acesta. Sa vedem anul viitor…
Voua cum vi s-a parut PES 2010?
SURSA: http://ggb.ro/
Producator: Kanomi
Distribuitor: Kanomi
Platforme: iPhone OS, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Microsoft Windows, Wii si telefoanele mobile
Gen: Sporturi
CERINTE MINIME DE SISTEM:
* Sistem de operare: Windows XP SP3, Vista SP2, Windows 7
* Procesor: Intel Pentium IV 2.4GHz sau un procesor de aceeasi capacitate
* Memorie: 1GB RAM
* Spatiu de stocare: 8GB spatiu liber pe hard disk
* 4x DVD-ROM unitate optica
* DirectX 9.0c placa video compatibila. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 placa video)
* DirectX 9.0c placa de sunet compatibila
* DirectX 9.0c sau versiune mai noua (inclus in discul de instalare al jocului)
* Retea: TCP/IP 192 kbps sau mai bun
* Tastatura Windows compatibila
* Rezolutie 800 x 600
CERINTE DE SISTEM RECOMANDATE:
* Sistem de operare: Windows XP SP3, Vista SP2, Windows 7
* Procesor: Intel Core2 Duo 2.0 GHz sau un pocesor de aceeasi capacitate
* Memorie: 2GB RAM
* Spatiu de stocare: 8GB spatiu liber pe hard disk
* 8x DVD-ROM unitate optica
* DirectX 9.0c placa video compatibila. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 sau mai bun)
* DirectX 9.0c placa de sunet compatibila
* DirectX 9.0c sau mai nou (inclus in discul de instalare al jocului)
* Retea: TCP/IP Broadband Internet connection
* Gamepad prin USB compatibil cu Windows
* Rezolutie: 1280 x 720
Imagini: Apasa aici!
Subiecte similare
» CM 2010
» Microsoft Office 2010
» Eurovision 2010 - Norvegia
» VIITORUL DIN 2010 PANA LA SFARSIT
» ISTORIA JOCURILOR RTS (1990-2010)
» Microsoft Office 2010
» Eurovision 2010 - Norvegia