Societatea romaneasca la inceput de secol XXI
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Societatea romaneasca la inceput de secol XXI
Discutii despre societatea romaneasca la inceput de secol XXI
Re: Societatea romaneasca la inceput de secol XXI
Plecam cu topy de la scoala si prin spatele nostru erau niste "eleve" care vorbeau despre politica
printre replicile lor:
-"tara a ajuns aici datorita furturilor PSD-ului => sunt necesare imprumutrile FMI"
- "basescu e de treaba si isi doneaza salariul de 60 de milioane "
Chiar m-a apuzat prin cretinismul discutiei ))
Incep sa inteleg de ce basescu e presedintele
printre replicile lor:
-"tara a ajuns aici datorita furturilor PSD-ului => sunt necesare imprumutrile FMI"
Pentru ca traim intr'o tara unde 51% ( cei care l'au revotat pe Base si a 2'a oara, vazand ca a facut un kkt si in primul mandat ) din populatie este CRETINA,INCOMPETENTA si CU UN IQ MAI MIC DECAT TEMPERATURA CAMEREI .Leo a scris:Plecam cu topy de la scoala si prin spatele nostru erau niste "eleve" care vorbeau despre politica
printre replicile lor:
Base ? Mare branza ce face el. Oricum nu traieste din salariul ala amarat; are el grija sa fure din alte parti ( indirect , bineinteles ) .
Incep sa cred ca , (virgula) comunismul ar fi cea mai buna solutie pentru tara asta. (un comunism revizuit,pus la punct.). Daca cu democratie nu se poate, atunci sa revenim de unde am plecat.
Ce m'a amuzat cel mai mult au fost replicile cretine ale unor "deontoloage" ( C.R M.Badea) care folosesc un vocabular limitat pentru a se exprima; dar care insa isi pot da cu parerea in legatura cu politica tarii. Ne mai miram de ce ne conduce cine ne conduce; un marinar nescolit, cu glume rasuflate. Solutia Romaniei anti criza: TAIEM , TAIEM , TAIEM. Asta si un caine, daca ar putea vorbi, ar sugera'o ca o solutie anti criza.
mai usor cu limbajul va rog,stiu ca pana si cei 51% sunt acuma frustrati,dar hai sa luam mai usor noi cei din 49% care suntem mai civilizati
doar nu suntem pe Computer(Cocalar) Games.ro!
doar nu suntem pe Computer(Cocalar) Games.ro!
Vizitato- Vizitator
Va place titlu la topic ?
(C) de la profesoara de istorie
(C) de la profesoara de istorie
poate sa mai candideze basescu din nou? daca candideaza pentru urmatorul mandat eu baga mana in fac ca va castiga
duracel- Archer
- Numărul mesajelor : 56
Vârstă : 33
Data de înscriere : 17/06/2009
duracel a scris:poate sa mai candideze basescu din nou? daca candideaza pentru urmatorul mandat eu baga mana in fac ca va castiga
Din pacate nu mai poate candida. Posibil sa schimbe constitutia si sa poata
Din pacate? Din fericite CLAR !Leo a scris:duracel a scris:poate sa mai candideze basescu din nou? daca candideaza pentru urmatorul mandat eu baga mana in fac ca va castiga
Din pacate nu mai poate candida. Posibil sa schimbe constitutia si sa poata
duracel a scris:poate sa mai candideze basescu din nou? daca candideaza pentru urmatorul mandat eu baga mana in fac ca va castiga
Ce inseamna fac?Sau vroiai sa zici foc?
Poate mai inveti si tu romaneste un pic,ca altfel ti se va cam scade la trepte!
Vizitato- Vizitator
Kratos a scris:duracel a scris:poate sa mai candideze basescu din nou? daca candideaza pentru urmatorul mandat eu baga mana in fac ca va castiga
Kratos, treptele NU se scad la greseli in vorbire. Daca a gresit O LITERA nu inseamna ca nu stie sa vorbeasca romaneste. Nu?
da! nu ar trebui sa se scada treptele pentru ca a gresit o litera....Leo a scris:Kratos a scris:duracel a scris:poate sa mai candideze basescu din nou? daca candideaza pentru urmatorul mandat eu baga mana in fac ca va castiga
Kratos, treptele NU se scad la greseli in vorbire. Daca a gresit O LITERA nu inseamna ca nu stie sa vorbeasca romaneste. Nu?
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
ce sa fac,sa rad sau sa plang?ca la partea cu imbratisatul dintre Geoana si Crin m-a cuprins o emotie!
Atunci radeam,dar acuma cand Base ...stiti voi ce face,acuma mi se pare cam trist ca nu a iesit prostanacul presedinte.Imi pare rau si de copii aia,care aveau credinta ca vor avea un tata presedinte,inchipuitiva sa fiti voi in locul baitaului lui Geoana
Oricum,daca opozitia nu l-a invins pe Basescu,l-a invins mass-media caci atrunci ,80% din romani care l-au vazut pe Geoana sarind au crezit ca el a castigat alegerile,desi mie unul mi s-a parut o manipulare a MASS-mediei si a mogulilor care ne conduc
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum