Marea Confruntare a Razboinicilor! Alege cel mai puternic luptator
4 participan?i
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă
Pagina 1 din 1
Marea Confruntare a Razboinicilor! Alege cel mai puternic luptator
Pana pe 1 iunie,vom afla care va fi cel mai bun luptator,cel mai bun razboinic sau poate care va fi cel mai abil sau cel mai crud.Vom face asta prin poll-uri,descrierea armelor si a armurii,un scurt istoric.Intr-o etapa,un razboinic va fi invingator al unei lupte cu un alt razboinic prin:
-voturi
-se va demontra intr-un joc RTS(inclusiv jocuri gen AOE,EE,Stronghold,TOTAL WAR),si se va indica cine ar fi trebuit in mod normal sa castige.
Desfasurarea maratonului:
1.Vor fi numai razboinici din preistorie pana in epoca moderna
2.Vor fi cate 6 grupe(o grupa=4 razboinci,total-24 razboinici de pe cele 7 continente),iar din aceste grupe,doar 12 vor lupta in optimi,urmand ca 6 dintre ei sa lupte in semifinala.
In finala vor mai ramane doar 3,unul dintre ei va fi scutit de lupta prin vot,care va fi considerat mai slab.Cei 2 ramasi vor lupta in finala.
Maratonul se va desfasura din 10 aprilie pana pe 1 iunie.
-voturi
-se va demontra intr-un joc RTS(inclusiv jocuri gen AOE,EE,Stronghold,TOTAL WAR),si se va indica cine ar fi trebuit in mod normal sa castige.
2.Vor fi cate 6 grupe(o grupa=4 razboinci,total-24 razboinici de pe cele 7 continente),iar din aceste grupe,doar 12 vor lupta in optimi,urmand ca 6 dintre ei sa lupte in semifinala.
In finala vor mai ramane doar 3,unul dintre ei va fi scutit de lupta prin vot,care va fi considerat mai slab.Cei 2 ramasi vor lupta in finala.
Ultima editare efectuata de catre the lord in Sam Apr 10 2010, 14:28, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Marea Confruntare a Razboinicilor! Alege cel mai puternic luptator
O iau ca pe o propunere, ca sa nu fiu nevoit sa iti scad din treapta.the lord a scris:Pana pe 1 iunie,vom afla care va fi cel mai bun luptator,cel mai bun razboinic sau poate care va fi cel mai abil sau cel mai crud.Vom face asta prin poll-uri,descrierea armelor si a armurii,un scurt istoric.Intr-o etapa,un razboinic va fi invingator al unei lupte cu un alt razboinic prin:
-voturi
In finala vor mai ramane doar 3,unul dintre ei va fi scutit de lupta prin vot,care va fi considerat mai slab.Cei 2 ramasi vor lupta in finala.Cei ce au votat cu razboinicul care va castiga finala,vor primi premii ca:
-wallpapers
-userbaruri
-puncte
-avansare in rang (temporar)
premiile le voi da eu,si daca nu vrei sa se desfasoare pe premii,macar o facem doar asa ca sa vedem.atunci fara premii,doar asa de distactie.....
Macar voteaza si tu in etapa 1,cred ca pe toti ii intereseaza
Macar voteaza si tu in etapa 1,cred ca pe toti ii intereseaza
Vizitato- Vizitator
Ce e asta? Nu stiu cu ce ocazie te apuci tu sa organizezi eventuri ; foarte bine daca vrei sa faci o propunere n-ai decat dar nu sa te apuci sa faci tu de unu singur avand in vedere ca nu faci parte din stafful forumului
Concluzie: Inainte sa faci ceva de genul acesta intreaba pe cineva din conducerea forumului! Daca doresti sa o faci ca o propunere este totul ok si noi o punem in practica. Dar cum poti sa pui ca premii lucruri ca "avansare in rang" fara sa intrebi pe nimeni. Aici e lipsa de bun simt.
LE: M-am uitat din nou pe el ; pare ok ideea ; aprobat
Concluzie: Inainte sa faci ceva de genul acesta intreaba pe cineva din conducerea forumului! Daca doresti sa o faci ca o propunere este totul ok si noi o punem in practica. Dar cum poti sa pui ca premii lucruri ca "avansare in rang" fara sa intrebi pe nimeni. Aici e lipsa de bun simt.
LE: M-am uitat din nou pe el ; pare ok ideea ; aprobat
am modificat;fara premii!
va fi doar un simplu maraton exclusiv in care citim si votam!
va fi doar un simplu maraton exclusiv in care citim si votam!
Vizitato- Vizitator
cei 12 razboinici:
Cavalerul Templier
Legionarul roman
Bersekerul
Spartan
Hunul
Ninja
Aztecul
Samuraiul
Mongolul