Stiri pe scurt
+2
sir andrei cel mare
Leo
6 participan?i
Stronghold World :: Alte subiecte :: Alte subiecte :: News
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stiri pe scurt
LA MULTI ANI 2010!!!ca o sa fie un an cam naspa
si APP,am facut 2100 e commenturi,uraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
si APP,am facut 2100 e commenturi,uraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Vizitato- Vizitator
Nu e inca 2010 si nu ai inca nici 2100 de comentarii. AI 2078 in momentul in care scriu eu acuma
Gata cu offtopicul
Gata cu offtopicul
pai,am sters sectiuena politica dupa aia,-am suparat rau pe tara asta si nu-i nimic,tot fac 2100 pana la ora 00:00
Vizitato- Vizitator
http://ziarero.realitatea.net/1262217124-2010_relansare_cu_sex_si_razboaie
Ce se va intampla in 2010 conform profetiilor lui Nostradamus
Ce se va intampla in 2010 conform profetiilor lui Nostradamus
Vizitato- Vizitator
http://www.libertatea.ro/stire/vezi-cum-ar-fi-aratat-vedetele-noastre-daca-ar-fi-jucat-in-avatar-273194.html
cum a arat vedetele in avatar??????
aha,si aici poti sai faci tu avatar
http://libertatea.ro/stire/fa-ti-propriul-tau-avatar-273141.html
cum a arat vedetele in avatar??????
aha,si aici poti sai faci tu avatar
http://libertatea.ro/stire/fa-ti-propriul-tau-avatar-273141.html
Vizitato- Vizitator
STIRE NOUA,CREATUIRILE DIN GOD OF WAR EXIST:
CICLOPUL
Hecatonchire
COPILUL-BROASCA
FATA PAIANJEN
OMUL ELEFANT
OMUL-COPAC (ENT din LOTR)
Kiron
CICLOPUL
Hecatonchire
COPILUL-BROASCA
FATA PAIANJEN
OMUL ELEFANT
OMUL-COPAC (ENT din LOTR)
Kiron
Vizitato- Vizitator
nici eu
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
daaaaaaaaaaaaaaa
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
Ma mir ca au luat in sfarsit atitudinethe lord a scris:http://stirileprotv.ro/stiri/politic/politicienii-nu-mai-vor-desene-animate-violente-pentru-copii.html
BYE BYE CARTOON NETWORK
au luat pe naiba,nu au cum sa inchida caci postul e original din SUA si ANGLIA,asa ca daca ei nu-l interzic,nici noi nu avem cum,politicienilor le e gura de ei mai mult,dar e posibil sa nu se mai difuzeze serialele alea mai scarboase(alea cu muci,sange,parturi,nuditate,cuvinte injurioase,PIPI si CACA) ca CHOWDER,FLAPJACK,GEMENII CRAM,VACA SI PUIU,EU SUNT NEVASTUICA......
inainte erau desene si mai urate,mai violente si mai perverse ca DEXTER,JOHNNY BRAVO,VACA SI PUIU(nu imi vine sa cred ca il mai da),BILLY SI MANDY,CURAJ,FETITELE POWERPUFF etc.
si nici TABARA LAZLO sau COLEGUL MEU E O MAIMUTA nu le mai difuzeaza
imi amintesc de desenul ala cu COLEGUL MEU DE SALA E O MAIMUTA,ala chiar intrecuse limita ''crazy''
stiti ce imi place,ca nu difuzeaza desene destepte ca CEI 4 FANTASTICI-aveau o grafica nemaipomenita,era amuzant si aproape non violent
inainte erau desene si mai urate,mai violente si mai perverse ca DEXTER,JOHNNY BRAVO,VACA SI PUIU(nu imi vine sa cred ca il mai da),BILLY SI MANDY,CURAJ,FETITELE POWERPUFF etc.
si nici TABARA LAZLO sau COLEGUL MEU E O MAIMUTA nu le mai difuzeaza
imi amintesc de desenul ala cu COLEGUL MEU DE SALA E O MAIMUTA,ala chiar intrecuse limita ''crazy''
stiti ce imi place,ca nu difuzeaza desene destepte ca CEI 4 FANTASTICI-aveau o grafica nemaipomenita,era amuzant si aproape non violent
Vizitato- Vizitator
http://standard.money.ro/politica-si-societate/treziti-va-criza-abia-a-inceput-vine-un-apocalips-economic-3433.html
nu,nu se poate,mie si rau sa mai traiesc
nu,nu se poate,mie si rau sa mai traiesc
Vizitato- Vizitator
cel mai TARE videoclip al anului 2010:deschiderea CUTIEI PANDOREI!!!
http://www.gametrailers.com/user-movie/my-god-of-war-iii-ultimate/341955
http://www.gametrailers.com/user-movie/my-god-of-war-iii-ultimate/341955
Vizitato- Vizitator
Romania pe locul doi mondial la atacuri informatice de tip malware
de Redactie Hit.ro | 26 martie 2010
Romania se afla pe locul doi in clasamentul statelor din care provin cele mai multe atacuri informatice directionate, de tip malware, din lume, dupa China si la distanta mare de Statele Unite ale Americii, plasate pe locul trei, conform ultimului raport dat publicitatii de producatorul american de programe antivirus Symantec Corp.
Astfel, majoritatea atacurilor directionate de tip malware inregistate in luna martie provin din China (28.2%), urmata de Romania (21.1%) si Statele Unite (13.8%).
Acest raport este bazat pe analiza adreselor IP ale expeditorilor acestor atacuri si nu pe adresa IP a serverului de e-mail de pe care au fost trimise. Luand in calcul doar locatia serverului de e-mail folosit, majoritatea acestor atacuri au ca provenienta SUA, cu 36,6%.
Fisierele cel mai frecvent atasate unor astfel de mesaje sunt de tip .XLS si .DOC, iar cele mai periculoase sunt cele arhivate in .RAR, o formula de compresie a continutului de date ce este compromisa in proportie de 96.8% atunci cand apare atasata de un e-mail, conform raportului.
de Redactie Hit.ro | 26 martie 2010
Romania se afla pe locul doi in clasamentul statelor din care provin cele mai multe atacuri informatice directionate, de tip malware, din lume, dupa China si la distanta mare de Statele Unite ale Americii, plasate pe locul trei, conform ultimului raport dat publicitatii de producatorul american de programe antivirus Symantec Corp.
Astfel, majoritatea atacurilor directionate de tip malware inregistate in luna martie provin din China (28.2%), urmata de Romania (21.1%) si Statele Unite (13.8%).
Acest raport este bazat pe analiza adreselor IP ale expeditorilor acestor atacuri si nu pe adresa IP a serverului de e-mail de pe care au fost trimise. Luand in calcul doar locatia serverului de e-mail folosit, majoritatea acestor atacuri au ca provenienta SUA, cu 36,6%.
Fisierele cel mai frecvent atasate unor astfel de mesaje sunt de tip .XLS si .DOC, iar cele mai periculoase sunt cele arhivate in .RAR, o formula de compresie a continutului de date ce este compromisa in proportie de 96.8% atunci cand apare atasata de un e-mail, conform raportului.
Un hacker a intuit parola lui Obama la contul de Twitter
de Alex Hanea | 25 martie 2010
Francezul suspectat ca a spart mai multe conturi de Twitter ale unor celebritati, printre care si Barack Obama si Britney Spears, a fost arestat.
Hackerul de numai 25 de ani este somer si sustine ca a ghicit parolele si intrebarile ajutatoare pentru reamintirea parolelor.
Tanarul va trebui sa se prezinte in fata instantei pe 24 iunie. In cazul in care va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa de doi ani de inchisoare.
Incidentul este inca o dovada in plus ca multi utilizatori, in special detinatori ai unor conturi pe retele de socializare, nu tin cont de anumite masuri de precautie minime in alegerea parolelor si a raspunsurilor pentru intrebarile ajutatoare. Asa cum Hit.ro a prezentat intr-un articol anterior, utilizatorii trebuie sa manifeste mult mai multa precautie la alegerea si utilzarea parolelor.
de Alex Hanea | 25 martie 2010
Francezul suspectat ca a spart mai multe conturi de Twitter ale unor celebritati, printre care si Barack Obama si Britney Spears, a fost arestat.
Hackerul de numai 25 de ani este somer si sustine ca a ghicit parolele si intrebarile ajutatoare pentru reamintirea parolelor.
Tanarul va trebui sa se prezinte in fata instantei pe 24 iunie. In cazul in care va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa de doi ani de inchisoare.
Incidentul este inca o dovada in plus ca multi utilizatori, in special detinatori ai unor conturi pe retele de socializare, nu tin cont de anumite masuri de precautie minime in alegerea parolelor si a raspunsurilor pentru intrebarile ajutatoare. Asa cum Hit.ro a prezentat intr-un articol anterior, utilizatorii trebuie sa manifeste mult mai multa precautie la alegerea si utilzarea parolelor.
Rammstein in Romania
In cadrul unei conferinte de presa sustinute azi in Bucuresti, organizatorii Festivalului SONISPHERE de la Bucuresti, compania D&D EAST Entertainment, au confirmat prezenta Rammstein in cadrul evenimentului in ziua de duminica 27 iunie 2010. Iata programul zilei:
"Mastodon, Stone Sour, Alice in Chains, RAMMSTEIN!"
E oficial! Sonisphere Festival 2010 ajunge și în România, în perioada 25 – 27 iunie. Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock și nu numai. Astfel, line-up complet poate fi găsit mai jos:
- METALLICA
- RAMMSTEIN
- MANOWAR
- Heaven & Hell
- Slayer
- Megadeth
- Anthrax
- Alice in Chains
- Volbeat
- Stone Sour
- Mastodon
In cadrul unei conferinte de presa sustinute azi in Bucuresti, organizatorii Festivalului SONISPHERE de la Bucuresti, compania D&D EAST Entertainment, au confirmat prezenta Rammstein in cadrul evenimentului in ziua de duminica 27 iunie 2010. Iata programul zilei:
"Mastodon, Stone Sour, Alice in Chains, RAMMSTEIN!"
Comunicatul oficial D&D
EAST Entertainment:
EAST Entertainment:
E oficial! Sonisphere Festival 2010 ajunge și în România, în perioada 25 – 27 iunie. Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock și nu numai. Astfel, line-up complet poate fi găsit mai jos:
- METALLICA
- RAMMSTEIN
- MANOWAR
- Heaven & Hell
- Slayer
- Megadeth
- Anthrax
- Alice in Chains
- Volbeat
- Stone Sour
- Mastodon