Gripa porcina
3 participan?i
Stronghold World :: Alte subiecte :: Alte subiecte :: News
Pagina 1 din 1
Gripa porcina
deci din cate am auzit,5700 morti
acu o saptamana erau 5000,iar acuma s-a ridicat bilantul!
e clar ca a fost provocata de guvernul american ptr a evita o criza petroliera,economica si demografica in anul 2050
chestia e ca sunt deja 100.000 de infectati in Ucraina,90 000 in America....
Obama a spus ca peste 90 000 de americani vor deceda pana la finele anului 2010
si 1 milion de infectati numai in SUA
in total vor fi se pare 4-5 milioane de infectati de gripa in anul 2010
acu o saptamana erau 5000,iar acuma s-a ridicat bilantul!
e clar ca a fost provocata de guvernul american ptr a evita o criza petroliera,economica si demografica in anul 2050
chestia e ca sunt deja 100.000 de infectati in Ucraina,90 000 in America....
Obama a spus ca peste 90 000 de americani vor deceda pana la finele anului 2010
si 1 milion de infectati numai in SUA
in total vor fi se pare 4-5 milioane de infectati de gripa in anul 2010
Vizitato- Vizitator
Re: Gripa porcina
si eu zic lafel cum zice leo este o foarte mare exagerare!!
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
Daca ati sta sa va ganditi logic ca-ti da seama ce inseamna si de ce a aparut gripa asta ...Gripa >> Vaccin >> Bani >> Sfarsitul Crizei ! Daca intelegeti...
Lonsdal3 a scris:Daca ati sta sa va ganditi logic ca-ti da seama ce inseamna si de ce a aparut gripa asta ...Gripa >> Vaccin >> Bani >> Sfarsitul Crizei ! Daca intelegeti...
S-ar putea sa ai dreptate. Sa vedem daca cand se termina criza se termina si gripa porcina
Ultima editare efectuata de catre Leo in Sam Noi 21 2009, 07:23, editata de 1 ori
Ziarul britanic “The Sun”, a scris un articol profetic la data de 1 August 1989 ,cu titlul “Big Brother’s Coming”,in care ne dezvalue planul secret ale guvernelor ,de a implanta microcipuri in oameni ( in fiecare persoana) ,sub pretextul unei pandemii de gripă porcina.Scopul este acela de a obtine controlul total al populatiei.Circula zvonul, ca actualmente guvernele se pregatesc sa puna in aplicare vaccinarea in masa a populatiei sub pretextul gripei porcine ,cu un vaccin toxic in care seringile puse la dispozitie vor contine nanocipuri .
si totusi,mai bine ne steriliza cu acest vaccin cum a facut o rasa extraterestra avansata vaccinand o planeta intreaga=o planeta cu o populatie asemeni oamenilor din anul 1918,ca a-i apere de o gripa mortala si upa aia,dupa cateva zeci de ani,nu mai ramasesera decat 10 %-5% din populatia aceea.asa am vazut eu intr-un episod din STARATE SG 1
si in mod ciuat,aceea rasa avansata venise si pe pamant,ca a lanseze o bomba cu virusi ca apoi sa aduca si vaccinurile sterilizatoare ca sa reduca 90% din populatie in anul 2010,ca sa preia ei conducerea planetei
si totusi,mai bine ne steriliza cu acest vaccin cum a facut o rasa extraterestra avansata vaccinand o planeta intreaga=o planeta cu o populatie asemeni oamenilor din anul 1918,ca a-i apere de o gripa mortala si upa aia,dupa cateva zeci de ani,nu mai ramasesera decat 10 %-5% din populatia aceea.asa am vazut eu intr-un episod din STARATE SG 1
si in mod ciuat,aceea rasa avansata venise si pe pamant,ca a lanseze o bomba cu virusi ca apoi sa aduca si vaccinurile sterilizatoare ca sa reduca 90% din populatie in anul 2010,ca sa preia ei conducerea planetei
Vizitato- Vizitator
da:))=)
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
Stronghold World :: Alte subiecte :: Alte subiecte :: News
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum