Ce joc ti-ai dori pe viitor?
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Re: Ce joc ti-ai dori pe viitor?
Eo mi'ash dori un joc gen WoW ....un MMORPG preferabil sau un RTS cu o alta poveste
eu un joc cu egypt,gen COTN,altul cu grecia antica,cu mitologie,cu monstrii mitologici,zei,eroi,efecte speciale,buildinguri,wonders,gen age of mythology sau god of war,un gen anno sau un gen sims din peoca prezenta si daca se poate,sa refaca space colony in 3d
Vizitato- Vizitator
Hmm... ideea ta e foarte buna. Ar fi frumos un poate un joc gen CivCity dar acum cu Egiptul.
daca se poate chiar mai multe,dar sa fim insa atenti,jocuri gen pharao,cleopatra,caesar,zeus si poseidon,emperor,sim city au fost lansate de muuuuuult.ar fi ideal acum un super,mega CIV CITY BABYLON SAU CIVCITY LUXOR SAU CIVCITY ATHENA SAU CIVCITY PARIS,NEW YORK,LONDON,BUCHAREST
hoo sau poate cu china antica sau japonia medievala in 3D,dar nu cred ca vor face astea,macar sa lanseze stronghold 3,stronghold crusader 2 nu sunt ei siguri fiindca firma se poate desfiinta daca jocul asat din 2009 nu va avea succes si mai ales mai e si criza asta finaiciara si in plus e nevoie de bani si de producatori experimentati,nu cum au facut cu empire earth 3 si multe jocuri bug-uoase
hoo sau poate cu china antica sau japonia medievala in 3D,dar nu cred ca vor face astea,macar sa lanseze stronghold 3,stronghold crusader 2 nu sunt ei siguri fiindca firma se poate desfiinta daca jocul asat din 2009 nu va avea succes si mai ales mai e si criza asta finaiciara si in plus e nevoie de bani si de producatori experimentati,nu cum au facut cu empire earth 3 si multe jocuri bug-uoase
Vizitato- Vizitator
sa faca un joc cu politicieni,marinari,comunisti,prostanaci si un joc cu mondenii ,mai ales cu becali si banel,be be hehehehe :aggressive:
Vizitato- Vizitator
mario 2d misiuni noi
duracel- Archer
- Numărul mesajelor : 56
Vârstă : 33
Data de înscriere : 17/06/2009
crusader 2 cu grafica 3D
God's Templar- Macemen
- Numărul mesajelor : 189
Vârstă : 31
Data de înscriere : 22/06/2009
Subiecte similare
» Vom cuceri spatiul in viitor?
» Precognitia - priviri aruncate in viitor
» Pe ce planeta ati dori sa mergeti?
» Daca ati avea posibilitatea ati dori sa parasitit Romania?
» Precognitia - priviri aruncate in viitor
» Pe ce planeta ati dori sa mergeti?
» Daca ati avea posibilitatea ati dori sa parasitit Romania?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum