Muzica
+2
Alex
Leo
6 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Ce muzica asculti?
Re: Muzica
soro se vede ca esti nebuna dupa topy,dar sa postezi 10- posturi consecutive,e cea mai mare prostie din istoria forumurilor
Leo,mai scadei o treapta sorami pentru ca a pus videoclipul cu shakira ca numi place,zici ca e o cu... in videoclipul ei
si mai scadeti si tie o treapta ca nu e corect sa ai numa tu, bara verde
Vizitato- Vizitator
God of War a scris: soro se vede ca esti nebuna dupa topy,dar sa postezi 10- posturi consecutive,e cea mai mare prostie din istoria forumurilor
Si intrebare pentru Caty: Ce scop au acele posturi cu "cauta-mi si mie melodiaaa" ?
God of War a scris:
Leo,mai scadei o treapta sorami pentru ca a pus videoclipul cu shakira ca numi place,zici ca e o cu...
eu nu il vad
God of War a scris:
si mai scadeti si tie o treapta ca nu e corect sa ai numa tu, bara verde
eu nu fac haos pe forum... deci nu am dc
O vrei galbena cumva ?Topy a scris: pai si eu o am tot verde
ia mai taci.leo pune bara la loc sau am sa-ti fac forumul un infern,asta nu e nimic,credema,fata de ce o sa-ti fac...
Vizitato- Vizitator
Caty a scris: ia mai taci.leo pune bara la loc sau am sa-ti fac forumul un infern,asta nu e nimic,credema,fata de ce o sa-ti fac...
TU ar trebui sa nu mai spamezi.
Si indiferent nu ai oricum cum sa o faci )
De vreo luna sta pe bara chitara
I-am rupt 2 corzi Ce intelegi prin a compune melodii?De exemplu poti sa canti peste un negativ al unei piese si sa compui cu totul alta piesa...daca asta inseamna a compune ... atunci da . De la zero, nu am compus prea multe
I-am rupt 2 corzi Ce intelegi prin a compune melodii?De exemplu poti sa canti peste un negativ al unei piese si sa compui cu totul alta piesa...daca asta inseamna a compune ... atunci da . De la zero, nu am compus prea multe
daca tot i-ai rupt doua corzi de ce nu dai cu ea de pamant cum fac adevaratii profesionisti si iti cumper una noua
Vizitato- Vizitator
Caty a scris:daca tot i-ai rupt doua corzi de ce nu dai cu ea de pamant cum fac adevaratii profesionisti si iti cumper una noua
exact asta i-ar mai trebui! sa investeasca si in chitara dupa ce rpgrese marete a facut la PC
uu ce de inna pe aici
ascultati-vocea-din-tine- Membru exclus
- Numărul mesajelor : 15
Data de înscriere : 22/07/2010
ascultati-vocea-din-tine a scris:uu ce de inna pe aici
Uuuuuu a glasuit milka
Sun is up milka !
Du-te la pascut sa marim productia vara
Asa imn,asa partid.Ce trasaturi,ce elemente,caracteristici va inspira fiecare imn(ex:imnul PD-L)?Ce va imaginati la fiecare imn in timp ce il ascultati?
(vreau raspunsuri seriose si concrete,fara glume de genul-cand ascult imnul PD-L,imi vine sa borasc! fiti creativi !)
Imnul PD-L
Imnul PSD
Imnul PNL
(vreau raspunsuri seriose si concrete,fara glume de genul-cand ascult imnul PD-L,imi vine sa borasc! fiti creativi !)
Imnul PD-L
Imnul PSD
Imnul PNL
Bogdan Alex- Archer
- Numărul mesajelor : 57
Vârstă : 31
Data de înscriere : 23/08/2010
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Muzica -mondenii
» Ce Gen De Muzica Ascultati ?
» Ce canal TV de muzica preferati?