Game Help
+3
Aurelian
sir.iulian
Leo
7 participan?i
Pagina 1 din 1
Re: Game Help
Daca tot e "GAME HELP" va rog spuneti si voi ceva strategii bune de joc (ONLINE).
sunt"NOOB" si nu prea le stiu........
app ce parere aveti de asta:
Tii popularitatea sus cu biserica (LA MAX) si mincare,sa faci foarte multa paine, dar nu o dai oamenilor ci o vinzi scotind bani. la mine merge! ???
sunt"NOOB" si nu prea le stiu........
app ce parere aveti de asta:
Tii popularitatea sus cu biserica (LA MAX) si mincare,sa faci foarte multa paine, dar nu o dai oamenilor ci o vinzi scotind bani. la mine merge! ???
sir.iulian- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 8
Vârstă : 32
Data de înscriere : 22/12/2008
Si la mine. E o idee buna.
Revenim la subiect: Sfatul meu e sa te uiti la filmele prin care arata cum se trece de misiuni. Asa vezi noi strategii
Cateva informatii despre jocul online: Link
Revenim la subiect: Sfatul meu e sa te uiti la filmele prin care arata cum se trece de misiuni. Asa vezi noi strategii
Cateva informatii despre jocul online: Link
Sau te poti gandii la niste strategii de joc : de ex:multa mancare ca sa ai populatie continua,un atac rapid,urmat de altele care sa tina adversarul jos,si multe altele ce ajuta la mentinerea mancarii si taranilor.
filmele sunt tari,primul cand fuge lord wiliam si mathew cand il salveaza pe wiliam de la spanzurare
ukltimul din pacate ma astepta,m sa fie mai spectaculos,nu cum ii pupau aia doi mana lui mathew
ukltimul din pacate ma astepta,m sa fie mai spectaculos,nu cum ii pupau aia doi mana lui mathew
Vizitato- Vizitator
era mai frumios daca campania se termina pe la nivel 9,dar dupa aia devine aiurea
mai intai o omoara pe lady seren-pacat de ea,se aliaza cu boul de barclay si paschal si il omoara pe wiliam apoi se lupta intre ei pt. al omora pe rege-ce aiurea
mai ales ca mathew devine rege,barclai si paschal supravietuiesc la sfarsitul campaniei ca servitorii loiali ai regelkui,,edwin si olaf la puscarie,bull si sir grey morti
cam aiurea rau de tot campania,prea multe tradari
mai intai o omoara pe lady seren-pacat de ea,se aliaza cu boul de barclay si paschal si il omoara pe wiliam apoi se lupta intre ei pt. al omora pe rege-ce aiurea
mai ales ca mathew devine rege,barclai si paschal supravietuiesc la sfarsitul campaniei ca servitorii loiali ai regelkui,,edwin si olaf la puscarie,bull si sir grey morti
cam aiurea rau de tot campania,prea multe tradari
Vizitato- Vizitator
la stronghold 2 ? nu sunt coduri sa scri niste litere blablabla si sa iti dea ceva ...scrie pe google stronghold 2 trainers
Edy- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 19
Vârstă : 28
Data de înscriere : 11/07/2009
cum trec de misiunea trei la campania de pace?
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
am vazut am facut c zice dar popi aia tot nu iau piatra pt castel
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
e frumos,acuma mai ceri si ajutor
peste o luan o sati doresti si stronghold legends,ca si asta e frumso,e cu dragoni
peste o luan o sati doresti si stronghold legends,ca si asta e frumso,e cu dragoni
Vizitato- Vizitator
Buna tuturor...Joc stronghold de ceva vreme si acuma m`am gandit sa`mi scot stronghold 2 dar am niste probleme si nu`mi dau seama cum sa scap de ele
1.cum fac sa nu mai am hoti care fura mancare
2. cum scap de "gramezile" de ..nici nu stiu ce e ala mi se pune pe langa castel si imi scade populatia.
add bobo_crazzy si help me pls
1.cum fac sa nu mai am hoti care fura mancare
2. cum scap de "gramezile" de ..nici nu stiu ce e ala mi se pune pe langa castel si imi scade populatia.
add bobo_crazzy si help me pls
Bogdan_Bn- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 1
Data de înscriere : 13/01/2010
usor am bagat id-u tau pe mess sa dai accept ok
God's Templar- Macemen
- Numărul mesajelor : 189
Vârstă : 31
Data de înscriere : 22/06/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: