Michael Jackson
4 participan?i
Stronghold World :: Alte subiecte :: Alte subiecte :: News
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Michael Jackson
http://ro.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson
http://www.realitatea.net/tag/michael-jackson_5652/
aici vom posta materiale video sau audio cu micheal jackson,asta e nu mi-a placut cum arata in ultima vreme ,dar mia placut de el cand era negru si canta totusi frumos
http://www.realitatea.net/tag/michael-jackson_5652/
aici vom posta materiale video sau audio cu micheal jackson,asta e nu mi-a placut cum arata in ultima vreme ,dar mia placut de el cand era negru si canta totusi frumos
Vizitato- Vizitator
Re: Michael Jackson
ZOMBIIIIIIII
>:6 >:6 >:6
MJ LA CURTEA FARAONULUI RAMSES
:SS
Ultima editare efectuata de catre the lord in Joi Iul 09 2009, 13:06, editata de 5 ori
Vizitato- Vizitator
Aveti mai jos tot concertul din 1992 din Romania pe parti,aranjate in ordine.Imi permit sa fac dublu post pt ca nu incap tot intr-un post.Mie unul nu mi-a venit sa cred ca asta s-a intamplat in Romania.
Inainte nu am avut ocazia sa il ascult si nu stiam ca este asa de bun.Dar acum ... am ramas doar cu muzica lui . Dumnezeu sa-l ierte!
"One of the biggest Michael Jackson's Dangerous World Tour concert, on October 1, 1992. Some 70,000 people attended the concert, which was the only concert broadcast live by the HBO channel; it has since been the highest rated program to air on HBO and had the largest TV audience in history."
The best Michael Jackson's concert, live in Bucharest, Romania, and the best performance on Thriller.
Inainte nu am avut ocazia sa il ascult si nu stiam ca este asa de bun.Dar acum ... am ramas doar cu muzica lui . Dumnezeu sa-l ierte!
"One of the biggest Michael Jackson's Dangerous World Tour concert, on October 1, 1992. Some 70,000 people attended the concert, which was the only concert broadcast live by the HBO channel; it has since been the highest rated program to air on HBO and had the largest TV audience in history."
The best Michael Jackson's concert, live in Bucharest, Romania, and the best performance on Thriller.
Ultima editare efectuata de catre Topy in Mier Iul 08 2009, 02:44, editata de 4 ori
Ceva pareri?Care v-ati uitat la concert?Tineti cont ca era la noi si eram si in 1992.
eu nici nu eram nascut atunci
si in plus de asta,eu am auzit de el cam dupa anul 2000
frumos concert,cica spune el ca a fost cel mai frumos
si in plus de asta,eu am auzit de el cam dupa anul 2000
frumos concert,cica spune el ca a fost cel mai frumos
Vizitato- Vizitator
Billie Jean Live in Bucharest (1996) , transmis de Tele 7 ABC pe atunci ... Am o ruda care a fost acolo la ambele concerte si a incercat sa imi povesteasca cat de cat cum a fost.
Fanii astia sunt cam dementi, s-au omorat vreo 12 din cate se stie concret (numarul poate fi mai mare).
eu mam uitat la DDTV acuma si am vazut concertele lui michael jackson
si doamne spectatorii parca erau lesinati dupa el
mai era cate una dusa cu morga,cu ambulanta ,sustinuta de doctori si am vazut o gramada de femei care lesinau pe acolo :}{
si doamne spectatorii parca erau lesinati dupa el
mai era cate una dusa cu morga,cu ambulanta ,sustinuta de doctori si am vazut o gramada de femei care lesinau pe acolo :}{
Vizitato- Vizitator
Mie nici nu imi pasa de Michael.Lumea il "venereaza" doar dupa ce a murit.Cat timp era in viata nu cred eu ca era atat de "vorbit" de toata lumea.Ce ziceti,am dreptate?
da /:4
nici eu nu prea am auizt de el,de abia cand eram in clasa 5
nici eu nu prea am auizt de el,de abia cand eram in clasa 5
Vizitato- Vizitator
iarta-ma Leo ca te corecetz,dar ce s-a intamplat,nu mai exista butonul edit?
sau iti este tastatura stricata?
vad ca ai facut o greseala gramaticala si la regulament
sau iti este tastatura stricata?
vad ca ai facut o greseala gramaticala si la regulament
Vizitato- Vizitator
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poza cu michael jackson mort!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 la autopsie
si uite asa arata inaintea mortii
Vizitato- Vizitator
ffffaaaaaacccccettttii ooooo .....o.o.o.o.oo.o. coompaaarrrattttie vva rrrrrooooooog :SS :SS :SS
Vizitato- Vizitator
Fata brazdata de cicatrici ca urmare a numeroaselor operatii estetice suferite, chel, ochii vinetii, nara stanga gata sa cada.
asta a vazut romanca cand l-a vazut mort in spital in ziua aceea
romanca parca se chema RAMONA G.(gabor? )
a spus ca semana mai degraba cu un om de 70 ani
asta a vazut romanca cand l-a vazut mort in spital in ziua aceea
romanca parca se chema RAMONA G.(gabor? )
a spus ca semana mai degraba cu un om de 70 ani
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» GROAZAA!SOOC!FANTOMA LUI MICHAEL JACKSON
» MAI VRETI SA FITI PRESEDINTELE SUA?faceti operatii estetice ca Michael Jackson
» MAI VRETI SA FITI PRESEDINTELE SUA?faceti operatii estetice ca Michael Jackson
Stronghold World :: Alte subiecte :: Alte subiecte :: News
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum