Important!
2 participan?i
Stronghold World :: Stronghold în rețea & alte jocuri de Firefly Studios :: De unde cumpăr jocurile originale?
Pagina 1 din 1
Important!
*Stronghold World nu doreste a face reclama anumitui site de distributie, ci doar sa promoveze cumpararea jocurilor originale.
*Daca ai un pret bun si vrei ca si magazinul tau sa apara in lista trimite(-mi) un PM.
*Listele sunt facute facute dupa ordinea cautarii pe Google, pana in momentul in care au fost destui ofertanti!
Pentru a cumpara de pe siteul Firefly Click Here!
Din pacate nu exista la ora actuala un site care sa ofere "pre-order" pentru Dungeon Hero!
*Daca ai un pret bun si vrei ca si magazinul tau sa apara in lista trimite(-mi) un PM.
*Listele sunt facute facute dupa ordinea cautarii pe Google, pana in momentul in care au fost destui ofertanti!
Pentru a cumpara de pe siteul Firefly Click Here!
Din pacate nu exista la ora actuala un site care sa ofere "pre-order" pentru Dungeon Hero!
Ultima editare efectuata de catre Leo in Dum Sept 06 2009, 23:15, editata de 5 ori
Re: Important!
Pai ai putea posta si un site sau ceva de unde putem cumpara jocuri originale,nu neaparat facute de Firefly?
Pai jocuri originale se gasesc pe orice site, daca e si cu Stronghold DA, daca nu, imi pare rau
Au fost actualizate toate topicurile astfel incat a fost verificat daca merg adresele (cele inexistente au fost sterse) si eventual au fost adaugate altele noi!
Stronghold World :: Stronghold în rețea & alte jocuri de Firefly Studios :: De unde cumpăr jocurile originale?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum