Stronghold Kingdoms
+16
God of War 4
milka
sir andrei cel mare
jeffy27dt
LordDarkars
cristian olariu
yuri
dZu[A]
iulyan96
lordofthewerpons
Nihall
God's Templar
Lonsdal3
overras
Alex
Leo
20 participan?i
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Stronghold Kingdoms
Stronghold Kingdoms
Developer(s): Firefly Studios
Platform(s): Online
Release date(s): 2010
Genre(s): strategy
MINIMUM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Windows Vista SP1 or Windows 7 (Windows Update recommended)
Internet Explorer 7 or above (temporary requirement for the alpha test)
1024x768 Screen Resolution (temporary requirement for the alpha test)
512Mb RAM
Firefly Studios au anuntat următorul joc Stronghold, "the world's first castle-based MMO", în care vom vedea jucătorii ridicându-se din simpli săteni, până la rang nobiliar sau chiar devenind rege sau regină.
Simon Bradbury, fondator Firefly, a declarat pentru Eurogamer că se urmăreste o lansare la începutul anului viitor si că speră să ofere o perioadă beta la sfârsitul acestui an.
"We are in a closed alpha today and will be launching a much bigger beta towards the end of this year," a declarat acesta. "Any MMO - even a different one like ours - takes time to brew up, as I'm sure you know. So that time frame puts us at about 60 per cent complete!"
Stronghold Kingdoms, ca si restul jocurilor din serie, va fi o strategie în care jucătorii, pe măsură ce promovează, îsi vor extinde influenta, controlul si resursele disponibile, si vor câstiga puncte de experientă pe care le vor folosi în mai multe domenii.
Vom avea de construit dar ne vom ocupa si cu asedii, jafuri, agricultură, explorare, diplomatie, cercetare, campanii electorale, comert, tranzactii bancare, lupte etc. Vei putea să câstigi bani din comert, după care să convertesti aceste venituri în putere. În cadrul misiunilor de explorare vei putea descoperii comori de mult uitate sau poate vei dori să fi recunoscut ca mare războinic.
Cei pasionati de stiinte politice se vor bucura de un sistem de factiuni si unul electoral. Stronghold Kingdoms va avea si un sistem de statistici online si vor fi acordate si diferite premii, precum "Besieger of the Month" sau "Apple farmer of the Day".
Stronghold Kingdoms nu se poate lăuda cu grafica din Total War, dacă ar fi să ne luăm după primele imagini, dar ne asteptăm la o minunată lume medievală
Firefly Studios se ocupă si de finanlizarea acestui proiect, o parte din bani fiind asigurati de cele 4 milioane de jocuri Stronghold vândute.
Există si un site oficial Stronghold Kingdoms, dar are mare nevoie de un update. Sursa: http://www.eurogamer.ro/
Site Oficial
Pagina Oficiala
Firefly Studios - Producator
Site Neoficial
Vezi Imagini!
Vezi Video!
Vezi Noutatile (stiri)!
Cum pot juca Stronghold Kingdoms?
Ce va fi defapt Stronghold Kingdoms?
Ultima editare efectuata de catre Leo in Sam Oct 23 2010, 10:40, editata de 17 ori
Re: Stronghold Kingdoms
Mah ... eu am asteptari mari de la jocul asta...sper sa nu ma dezamageasca
Ultima editare efectuata de catre Topy in Vin Iun 19 2009, 01:19, editata de 2 ori
super tare !!!!!
CHIAR PUTEM SAL JUCAM GRATIS NUMAI FACANDU-NE UN CONT SI SA JUCAM ONLINE-MULTYPLAIER.SUPER TARE DE ABAI ASTEPT
GRAFICA E BUNICICA SA STII PE LANGA RENUMITUL JOC ONLINE : TRIBURILE
ASTA O SA FIE STRONGHOLD 3 PROMIS,dupa ce lanseaza si dungeon hero si jocu asta,se va inchide ........cred
CHIAR PUTEM SAL JUCAM GRATIS NUMAI FACANDU-NE UN CONT SI SA JUCAM ONLINE-MULTYPLAIER.SUPER TARE DE ABAI ASTEPT
GRAFICA E BUNICICA SA STII PE LANGA RENUMITUL JOC ONLINE : TRIBURILE
ASTA O SA FIE STRONGHOLD 3 PROMIS,dupa ce lanseaza si dungeon hero si jocu asta,se va inchide ........cred
Vizitato- Vizitator
pana sa apara jocul in 2010,ati putea juca acest joc online preluat dupa children of the nile
un joc online de strategie cu egiptul antic-NILE ONLINE
http://www.playnileonline.com/
un joc online de strategie cu egiptul antic-NILE ONLINE
http://www.playnileonline.com/
Vizitato- Vizitator
FORTA FYRE FLY STUDIOS!! . Debea astept inca un mmo gen Stronghold
overras- Archer
- Numărul mesajelor : 27
Vârstă : 34
Data de înscriere : 05/04/2009
Daca va-ti saturat de triburile... va sugerez sa jucati imperiaonline
www.imperiaonline.org
Un jok foarte bun care este mult mai frumos si mai greu ca triburile...
www.imperiaonline.org
Nu imi plac asa mult jocurile astea gen browser...Lonsdal3 a scris:Daca va-ti saturat de triburile... va sugerez sa jucati imperiaonline
www.imperiaonline.org
multumesc topy ca ai pus jocul pe prima pagina-o sa trebuiasca cam de acum incolo sa schimbati saptamanal cate un joc de la firefly studios
ne-ar mai trebui o sectiune pe PORTAL-un mic anunt despre jocul saptamanii-in afara de cele facute de firefly
exemplu:JOCUL SAPTAMANII pe care vil recomandam este......
ne-ar mai trebui o sectiune pe PORTAL-un mic anunt despre jocul saptamanii-in afara de cele facute de firefly
exemplu:JOCUL SAPTAMANII pe care vil recomandam este......
Vizitato- Vizitator
Da! dar ar fi fost foarte tare daca l-am fi putut copia sau instala in PC asa spun eu ca ne-am distra mai fain da ii buna si varianta asta de (OMM)! :}{
God's Templar- Macemen
- Numărul mesajelor : 189
Vârstă : 31
Data de înscriere : 22/06/2009
MMO= Massively multiplayer online role-playing game
Adica o sa il ai in PC si o sa il joci pe net
Adica o sa il ai in PC si o sa il joci pe net
Un joc frumos dupa parerea mea deja am invatat cateva tactici noi doar uitandu-ma la poze cu el :pimp:
Nihall- Archer
- Numărul mesajelor : 26
Vârstă : 34
Data de înscriere : 11/07/2009
Ce bucuros as fi daca il intrece pe triburile :flower:
lordofthewerpons- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 4
Vârstă : 30
Data de înscriere : 14/11/2008
nu stiu ce sa zic,dar se vede ca in ultima vreme Firefly a cam saracit.n-a mai facut un joc in 3D din anul 2006-sunt 3,chiar 4 ani de atunci.
ultimul joc recent aparut e stronghod crusader extreme e 2D
urmatorul:MMO stronghold Knights va fi tot 3D
cine stie poate o sa lanseze un LEGENDS cu dragoni tot in 3D si MMO sau pe telefon mobil
si toate preluate dupa cele 4 jocuri faimoase.dupa parerea mea,Firefly nu mai va lansa un alt joc de strategie in 3D,cred ca peste 2-3 ani nu va mai fi! :??
ultimul joc recent aparut e stronghod crusader extreme e 2D
urmatorul:MMO stronghold Knights va fi tot 3D
cine stie poate o sa lanseze un LEGENDS cu dragoni tot in 3D si MMO sau pe telefon mobil
si toate preluate dupa cele 4 jocuri faimoase.dupa parerea mea,Firefly nu mai va lansa un alt joc de strategie in 3D,cred ca peste 2-3 ani nu va mai fi! :??
Vizitato- Vizitator
macar daca faceau ma imulte civilizatii
ar fi trebuit sa introduca si arabi si chinezi si cruciati
ar fi trebuit sa introduca si arabi si chinezi si cruciati
Vizitato- Vizitator
la ce ,lansarea Stronghold Kingdoms ?
God's Templar- Macemen
- Numărul mesajelor : 189
Vârstă : 31
Data de înscriere : 22/06/2009