Salut
+25
NightWishMaster
LordDarkars
Ionel
God's Templar
bogdanromanici
dZu[A]
Necro
sir andrei cel mare
DoctorWho
Mistretul
armaghedon nk
Lord_of_Hell
Edy
Nihall
duracel
Lonsdal3
vladu07
sir.iulian
oprea_nyko007
GhostlY vladu'
veveritza
Aurelian
Alex
Leo
09mihai
29 participan?i
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Salut
Eu sint mihai am 18 ani, sint din arad, necasatorit inca la scoala, si imi plac jocuile seria Stronghold
09mihai- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 10
Vârstă : 34
Data de înscriere : 12/09/2008
Salut Deasemenea...Sunt George, am 13 ani,in clasa a VII-a B si imi plac foarte mult jocurile de tip RPG & RTS (sau mai popular Strategie & Aventura)
salz sunt alex din craiova , am 17 ani , joc stroghold cam ... de cand imi amintesc , si imi plac stronghold crusader/extreme/warchest , salz alz
veveritza- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 5
Vârstă : 33
Data de înscriere : 09/11/2008
salz baieti.....17 ani din bc....fan mare stronghold shi w3.....btw topy, imi place avataru :haha:
GhostlY vladu'- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 1
Vârstă : 33
Data de înscriere : 16/11/2008
WelcomeGhostlY vladu' a scris:salz baieti.....17 ani din bc....fan mare stronghold shi w3.....btw topy, imi place avataru :haha:
Salut baieti.
Sunt Oprea Nicolae. Caut de mult un asemenea site si in sfarsit vam gasit pe voi. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem mai bine si sa fim cat mai multi... ID-ul meu este : oprea_nyko007. Va astept !
Sunt Oprea Nicolae. Caut de mult un asemenea site si in sfarsit vam gasit pe voi. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem mai bine si sa fim cat mai multi... ID-ul meu este : oprea_nyko007. Va astept !
oprea_nyko007- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 10
Vârstă : 41
Data de înscriere : 23/11/2008
sal.sunt alex din bucuresti-am 12 ani-imi puteti spune cum pot remodifica varsta in acest forum
Vizitato- Vizitator
Sall allz i'm new! :bighug:
sir.iulian- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 8
Vârstă : 32
Data de înscriere : 22/12/2008
mascuzati poate sterge cineva adresa masster,fiindca de fapt eu sunt ala,din greseala uitatsem ceva atunci cand se modificase forumul,si ala sunt eu masster
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum