Scoala
5 participan?i
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Scoala
4 ianuarie,da dupa parerea mea,acest topic trb aruncat la arhiva,doare e forum e jocuri,nu imi place sa vorbim despre scoala,ne deranjeaza
Vizitato- Vizitator
Eu am terminat abia clasa a 4-a si nu am note varza.Am luat mediile cele mai bune(FB-forte bine) in carnet am si note de fb dar si ccateva de b-bine.Ma rog...4 ani la rand am fost cel mai bun baiat din clasa.Paccat ca m-am despartit de doamna invatatoare...
George3000- Archer
- Numărul mesajelor : 69
Vârstă : 25
Data de înscriere : 05/08/2009
mai are cineva bacul anul asta?
duracel- Archer
- Numărul mesajelor : 56
Vârstă : 33
Data de înscriere : 17/06/2009
si eu am avut aceleasi probleme in claa 4,dupa ce am plecat de la petrecerea de despartire,recunosc,am plans dupa invatatoare si dupa colegi,era mult mai bine atuncea,dupa aia,din a 5-a nu mi-a mai placut asa mult la scoala,invatam bine din a 5-a pana in a 8-a,dar nu mi-a mai placut deoarece colegii pe care ii cunosteam din clasa I nu mai erau asa buni la invatatura,avusesem o diriga de gasca,dar cam incompetenta,era de desen,era grasa,cam vulgara si glumeata
elevii buni plecasera la alte scoli,si eu incercasem sa ma mut,dar nu mi-a reusit,am avut probleme multe cu repetentii,scoala nu mai era asa de amuzanta si de placuta cum era dimineata la clasele primare,noi faceam de dupa amiaza si pana seara,multi golani erau afara....
4 ani degeaba.....si la sfasrit fata de clasa IV,in a 8-a ne-am certat cu totii,nu mai facusem banchetul,in schimb ne-a pus sa invatam pe rupte,de ne-a omorat la cele 4 materii:romana,matematica,istorie si geografie,cu tezele unice,si la fizica si la chimie aveam dificultati....
singurul lucru bun in acesti 4 ani de gimnaziu,e ca am descoperit istoria
si acuma,in clasa 9,iata-ma primul din clasa,am media 9.44 ,cea mai mare din clasa,dar e o problema,liceul fiind sarac,nu s-a organizat nicio premiera si de asta nu am primit diploma
mai multe despre liceu nu va zic....
elevii buni plecasera la alte scoli,si eu incercasem sa ma mut,dar nu mi-a reusit,am avut probleme multe cu repetentii,scoala nu mai era asa de amuzanta si de placuta cum era dimineata la clasele primare,noi faceam de dupa amiaza si pana seara,multi golani erau afara....
4 ani degeaba.....si la sfasrit fata de clasa IV,in a 8-a ne-am certat cu totii,nu mai facusem banchetul,in schimb ne-a pus sa invatam pe rupte,de ne-a omorat la cele 4 materii:romana,matematica,istorie si geografie,cu tezele unice,si la fizica si la chimie aveam dificultati....
singurul lucru bun in acesti 4 ani de gimnaziu,e ca am descoperit istoria
si acuma,in clasa 9,iata-ma primul din clasa,am media 9.44 ,cea mai mare din clasa,dar e o problema,liceul fiind sarac,nu s-a organizat nicio premiera si de asta nu am primit diploma
mai multe despre liceu nu va zic....
Vizitato- Vizitator
Imi pare rau Kratos...Dar pentru ca port ochelari si invat bine lumea(unii)imi zice tocilar!Care e problema deoarece sunt miop???Da sa se gandeasca ei cum e sa fi in pielea mea.Dar multi na-u minte.
George3000- Archer
inveti bine???, George3000 ,dar cu scrisulul nu prea le ai .
duracel- Archer
cu scrisul la tastatura nu ma pricep foarte bine...nu sunt la scola de informatica!
George3000- Archer
nu trebuie sa faci scoala de informatica ca sa stii sa scrii . E de ajuns sa faci clasa 1 .
duracel- Archer
Bine bine voi incerca sa scriu mai bine ca sa intelegi.Bine duracel?
George3000- Archer
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» La ce varsta ati inceput scoala?
» Care e cel mai rau profesor al vostru de la scoala?
» Campionate Locale La scoala [HandBall si Fotbal]
» Care e cel mai rau profesor al vostru de la scoala?
» Campionate Locale La scoala [HandBall si Fotbal]
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum