CELE 10 URGII ROMANESTI
+2
Leo
Aurelian
6 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
CELE 10 URGII ROMANESTI
1.PRIMA URIGIE-LUNA ROSIE CA SANGELE
11 APRILIE 2009-la tara vad Luna plina,rosie ca sangele,la ora 21:20.ma intorceam de la tara cu familia acasa
pe parcurs,s-a facut portocalie,parca era planeta MARTE
ESTE SE PARE PRIMA URGIE-NICIUN OM NU A FOST IMPRESIONAT SI NICI NU S-A DAT LA STIRI
PARCA DUMNEZEU COLORASE LUNA ALBA IN ROSU,CA SANGELE
11 APRILIE 2009-la tara vad Luna plina,rosie ca sangele,la ora 21:20.ma intorceam de la tara cu familia acasa
pe parcurs,s-a facut portocalie,parca era planeta MARTE
ESTE SE PARE PRIMA URGIE-NICIUN OM NU A FOST IMPRESIONAT SI NICI NU S-A DAT LA STIRI
PARCA DUMNEZEU COLORASE LUNA ALBA IN ROSU,CA SANGELE
Ultima editare efectuata de catre the lord in Dum Apr 26 2009, 09:43, editata de 5 ori
Vizitato- Vizitator
Re: CELE 10 URGII ROMANESTI
II.A DOUA URGIE-S-A CUTREMURAT PAMANTUL
25 aprilie 2009-ora 20:18-cutremur de 4-5 grade richter sau mercali care a durat 5 minute.L-au resimtit si cei de la REALITATEA TV.
nicio paguba si nici un cutremur mare pana in 2010
eram pe drum la cumparaturi,ma uitam la cer si era innorat,nu simtisem nimic,nici nu mi s-a parut ca s-a cutremurat ceva!simteam insa o spaima ,inima parca imi batea.
cand ajung la magazin,vanzatorii si cumparatorii de acolo erau toti albi la fata ca varul!fusese cutremur,iar vanzatoarele faceau glume
TOATA ZIUA CATEAUA MEA ERA SUPARATA,APOI S-A AGITAT
25 aprilie 2009-ora 20:18-cutremur de 4-5 grade richter sau mercali care a durat 5 minute.L-au resimtit si cei de la REALITATEA TV.
nicio paguba si nici un cutremur mare pana in 2010
eram pe drum la cumparaturi,ma uitam la cer si era innorat,nu simtisem nimic,nici nu mi s-a parut ca s-a cutremurat ceva!simteam insa o spaima ,inima parca imi batea.
cand ajung la magazin,vanzatorii si cumparatorii de acolo erau toti albi la fata ca varul!fusese cutremur,iar vanzatoarele faceau glume
TOATA ZIUA CATEAUA MEA ERA SUPARATA,APOI S-A AGITAT
Ultima editare efectuata de catre the lord in Mier Apr 29 2009, 12:08, editata de 8 ori
Vizitato- Vizitator
III-A TREIA URGIE-CERUL E NERVOS,CAD PIETRE CU FOC!
26 aprilie-ora 16-17-a inceput o grindina de ne-am speriat,a cazut cu gheata -asa e expresia
fulgere,tunete ingrozitoare de zgomotoase,dupa aia o aversa de ploaie incontinua
nici o paguba
insa este prima grindina din acest an,credetima a plouat cu mici cubulete de gheata
aveam sa-mi scot cateaua la plimbare,dar imediat incepuse grindina.ploua atat de tareeeeee.ma retrasem in casa.
acum au avut loc 3 urgii ,insa nesemificative pentru bucuresteni
mai asteptam pe celelalte 7!
26 aprilie-ora 16-17-a inceput o grindina de ne-am speriat,a cazut cu gheata -asa e expresia
fulgere,tunete ingrozitoare de zgomotoase,dupa aia o aversa de ploaie incontinua
nici o paguba
insa este prima grindina din acest an,credetima a plouat cu mici cubulete de gheata
aveam sa-mi scot cateaua la plimbare,dar imediat incepuse grindina.ploua atat de tareeeeee.ma retrasem in casa.
acum au avut loc 3 urgii ,insa nesemificative pentru bucuresteni
mai asteptam pe celelalte 7!
Ultima editare efectuata de catre the lord in Mar Apr 28 2009, 11:51, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Interesant...continua cu urgiile the lord...si eu eram la meditatii in timp ce a fost cutremur[a fost primul meu cutremur=)) si totusi nu m-am speriat] si m-a "zgaltait" rau iar la etajul 1 s-a miscat si mai rau ...
apoi a continuat sa vibreze pamantul de parca ar fi trecut tiruri [rabe dalea vechi]
apoi a continuat sa vibreze pamantul de parca ar fi trecut tiruri [rabe dalea vechi]
IV PATRA URGIE-VINE POTOPUL DE ZIUA MUNCII
DE 1 MAI SE ANUNTA AVERSE CONTINUE,FULGERE SI TUNETE INGROZITOARE,PLOI
romanii vor fi tristi pentru ca nu vor mai putea iesi la mare si munte
oricum mi se rupe de 1 mai-ul lor-sa tune si sa fulgere cat mai taree ca sa nu mai faca manele si galagie si sa polueze cu gratare la munte sau la mare-sa stea la TV si sa crape seminte!!!!!!!!
eu plec la munte linistit ,o sa fie un 1 Mai linistit la busteni,unde plec eu,in sfarsit noi vom avea un 1 MAI FERICIT,nu-i asa LEO,TOPY SI MONOLITH STALKER?
ESTE PRIMA URGIE CARE II AFECTEAZA PE ROMANI!!!!!!
oricum mi se rupe de 1 mai-ul lor-sa tune si sa fulgere cat mai taree ca sa nu mai faca manele si galagie si sa polueze cu gratare la munte sau la mare-sa stea la TV si sa crape seminte!!!!!!!!
eu plec la munte linistit ,o sa fie un 1 Mai linistit la busteni,unde plec eu,in sfarsit noi vom avea un 1 MAI FERICIT,nu-i asa LEO,TOPY SI MONOLITH STALKER?
Ultima editare efectuata de catre the lord in Mier Apr 29 2009, 12:10, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Mah luna arata foarte ... rosie.. interesant
Cutremurul a avut 5,1 ... nu vreau sa vad cum a fost la 7,2
Si cateau chiar arata foarte posomorata...
De 1 mai stau acasa... m-am saturat
Leo a scris:Mah luna arata foarte ... rosie.. interesant
ma poza aia cu luna e de pe net,insa eu chiar am vazut luna rosie in seara dinainte de FLORII,in seara cand dadeau patimile lui hristos la pro tv,dar tare e,de fapt e un fenomen natural
si totusi,leo ai vazut candva luna rosie?
P.S. am impresia ca cand ma voi intoarce de la munte o sa aflu ca BUCURESTIUL e impanzit de GRIPA PORCINA.mie friiiiiiicaaaaaaa!!!!
Vizitato- Vizitator
Chestia asta ne'a prins pe mine si pe Leo in parcul Izvor pe 1 Mai.Tocmai cand am venit noi,da' chiar in acelasi moment a inceput sa picure :haha: . M'am bucurat mai mult ca niciodata ca am ajuns acasa ,dupa ce am stat vreo 2 ore pe unde am apucat ca sa nu ne ploua si eram si ud fleasca,pe langa faptul ca erau niste indivizi foarte "draguti" pe langa noithe lord a scris:IV PATRA URGIE-VINE POTOPUL DE ZIUA MUNCII
ma intrebi pe mine,eu si familia mea si cu nasii am prins ploaie la munte,la busteni si la brasov,a fost nasol,ma prins ploaia la brasov si a plouat rau,chiar dupa ce plecasem de la cetatea brasovului si vedeam un festival medieval,mama dar tipii aia,costumati in cavaleri luptau bine,plus ca mai era si un individ dragut in scena,vopsit la fata,imbracat in zdrente,gras si cu parul salbatic si cu un ochi alb si urat tareeeeeeee uraaaaaattttttttttttt bleaaaaaaaaahhhhh
ma speriat rauuuuuuuuu cand venise,dupa aia ma facea sa rad
ma speriat rauuuuuuuuu cand venise,dupa aia ma facea sa rad
Vizitato- Vizitator
cele alte urgii sar putea sa vina in vara:inundatiile,canicula,gripa porcina,celelalte 3 nu stiu si nu as vrea sa le aflu!
Vizitato- Vizitator
si de ce ai scris asta ? : "Chestia asta ne'a prins pe mine si pe Leo in parcul Izvor pe 1 Mai.Tocmai cand am venit noi,da' chiar in acelasi moment a inceput sa picure laughing . M'am bucurat mai mult ca niciodata ca am ajuns acasa ,dupa ce am stat vreo 2 ore pe unde am apucat ca sa nu ne ploua si eram si ud fleasca,pe langa faptul ca erau niste indivizi foarte "draguti" pe langa noi straight face"
cred ca se referea la topy,fiindca ei sunt colegi de clasa
Vizitato- Vizitator
V-A CINCEA URGIE-VARA TORIDA-SECETA 3 LUNI
http://www.realitatea.net/prognoza-meteo-pe-trei-luni--o-vara-torida-si-secetoasa_510192.html
O VARA EXTREM DE CANICULARA ARE LOC IN ACESTE 3 LUNI ,DEJA A INCEPUT
VOR FI TEMPERATURI DE 35-40 GRADE PLUS PLOI AVERSE CU TUNETE SI FULGERE
E SE VOR FACE ROMANII?CA IN FIECARE AN,MOR CATIVA BABALACI!!!!!
http://www.realitatea.net/prognoza-meteo-pe-trei-luni--o-vara-torida-si-secetoasa_510192.html
O VARA EXTREM DE CANICULARA ARE LOC IN ACESTE 3 LUNI ,DEJA A INCEPUT
VOR FI TEMPERATURI DE 35-40 GRADE PLUS PLOI AVERSE CU TUNETE SI FULGERE
E SE VOR FACE ROMANII?CA IN FIECARE AN,MOR CATIVA BABALACI!!!!!
Vizitato- Vizitator
VI URGIE-GRIPA PORCINA IN ROMANIA
he uite ca acum la o luna de la primul caz GRIPA PORCINA A VENIT IN ROMANIA !
http://www.jurnalul.ro/stire-special/gripa-porcina-a-sosit-509264.html :SS :SS :SS :SS :SS :SS
O SA MURIM!WE DIE!
:33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33
he uite ca acum la o luna de la primul caz GRIPA PORCINA A VENIT IN ROMANIA !
http://www.jurnalul.ro/stire-special/gripa-porcina-a-sosit-509264.html :SS :SS :SS :SS :SS :SS
O SA MURIM!WE DIE!
:33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33
Ultima editare efectuata de catre the lord in Sam Iul 11 2009, 11:51, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
eu stau la et.2 ,deci as zice ca la ultimele etaje se simte cel mai bine cutremurul fata de primul etaj unde se simt doar vibratiile
Vizitato- Vizitator
bun.Nu-l credeti pe lord . E prea stresat ca nare si el prietena
Vizitato- Vizitator
urgiile astea sunt doar niste prostii(dupa parerea mea) cum sa vina sfarsitul lumii dupa a 10-a urgie?
vreau o explicatie stintifica
vreau o explicatie stintifica
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» CELE 10 PLAGI
» Cele mai bune jocuri... ?
» CEI 4 CALARETI-cele 6 pecete
» Cele mai bune filme SF-top 10