Stronghold Crusader
+14
ykmuda
dZu[A]
ioance
iulyan96
sir andrei cel mare
Xander
Aurelian
aoreas
v5lyucoz
oprea_nyko007
BlinkyBill
09mihai
Alex
Leo
18 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Stronghold Crusader
Dap e crackuit ! Nu este rezolvare ?
aoreas- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 2
Vârstă : 43
Data de înscriere : 04/05/2009
incearca sa faci un update sau sa dwl si tu alta versiune... Sau sa cumperiii jocul original
eu nu cred ca e de la crack.....:??
in primul rand o fi de la calculator,daca zici cati merge greu nu stiu,cred ca calculatorul tau o fi mai .... si de aceea nuti merge,trebuie sa mergi sati schimbi placa video sau sati iei alt hard sau sati updagrezi driverul
intai trebuie sa ne spui sistemul tau de calclator-ce ram ai ,ce placa video ai ,ce procesor ai????????
in primul rand o fi de la calculator,daca zici cati merge greu nu stiu,cred ca calculatorul tau o fi mai .... si de aceea nuti merge,trebuie sa mergi sati schimbi placa video sau sati iei alt hard sau sati updagrezi driverul
intai trebuie sa ne spui sistemul tau de calclator-ce ram ai ,ce placa video ai ,ce procesor ai????????
Vizitato- Vizitator
eu nu cred ca este de la calculatorul lui , in legatura cu specificatiile lui pentru ca stronghold are "requirements" mici
cum se poate juca online?
ce trebuie sa faci, pa cu pas, sa joci pe multiplayer? e dificil?
ce trebuie sa faci, pa cu pas, sa joci pe multiplayer? e dificil?
Xander- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 10
Vârstă : 55
Data de înscriere : 05/07/2009
Mai multe detalii vei gasii in topicurile "Cum pot joca Stronghold Crusader online?"
Nu este greu daca joci prin hamachi. Daca nu intelegi iti explic eu mai detaliat
Nu este greu daca joci prin hamachi. Daca nu intelegi iti explic eu mai detaliat
Am citit despre hamachi dar nu am prieteni care sa joace acest joc in retea. Li se pare prea greu jocul. Exista alte posibilitati sa joci free online acest joc? Imi place tare mult, l-am terminat de cateva ori, e jocul de care nu ma plictisesc niciodata. Multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare mai devreme. All the best!
Xander- Man with Spear
Pai este free jucatul prin hamachi. (hamachi are si versiune gratuita) Daca nu ai cu cine sa joci exista o lista la categoria Anunturi => Vreau sa joc Stronghold! unde sunt mai multe ID de contact ale utilizatorilor de Crusader sau alte jocuri Firefly
Multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde, am sa incerc si am sa te anunt daca am reusit, dar deocamdata am un examen saptamana viitoare si trebuie totusi sa ma pregatesc, asa ca voi lua o pauza. All the best!
Xander- Man with Spear
Multumesc. All the best!
Xander- Man with Spear
acest joc din cate vad eu,are mai multe voturi alaturi de extreme
cred ca va fi jucabil inca vreo 10 ani-20 ani chiar ca din cate vad eu,jocul e posibil sa aiba mai multi fani decat a avut AOE 2
cred ca va fi jucabil inca vreo 10 ani-20 ani chiar ca din cate vad eu,jocul e posibil sa aiba mai multi fani decat a avut AOE 2
Vizitato- Vizitator
Crusader e excelent. Nu ma plictisesc niciodata de el. L-am terminat de cateva ori si o i-au de la inceput cu aceeasi placere. Am incercat si Settlers (si alte jocuri de strategie) dar se blocheaza la misiunea a doua. Pacat. Dar Stronghold Crusader e minunat. All the best for you and you and you, for all of you!
Xander- Man with Spear
God of War a scris:iati o unitate mai buna si o sati mearga
nu e de la calculator asta, e de la versiunea jocului, instaleaza noile updateuri
in ce sens? cat de buna sa fie unitatea?
Xander- Man with Spear
stiu ca nu e de la calculator. dar ce updates?
Xander- Man with Spear
incearca sa iei cea mai noua versiune a jocului. si la unitate se referea ca poate calculatorul e prea slab dar nu e cazul
mai fain ii stronghold 2
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
am si eu intrebare. As vrea formatez hard-ul. Ce trebuie sa opresc pt a imi ramane hartile facute de capanie?
ioance- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 2
Data de înscriere : 28/07/2009
C:\Program Files\Firefly Studios\Stronghold Crusader\maps
COPIEZI CE VREI SA RAMANA
COPIEZI CE VREI SA RAMANA
va rog, daca poate cineva sa-mi explice, pas cu pas, cu rabdare, cum se poate juca online, free, stronghold crusader. multumesc anticipat pentru bunavointa. all the best!
Xander- Man with Spear
Xander a scris:va rog, daca poate cineva sa-mi explice, pas cu pas, cu rabdare, cum se poate juca online, free, stronghold crusader. multumesc anticipat pentru bunavointa. all the best!
Uita-te la Cum pot juca Stronghold Crusader in Multiplayer?
Acolo e pas cu pas
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Utilitare Stronghold/Stronghold Crusader
» Stronghold Crusader
» Stronghold Crusader 2-mod de joc
» Site Stronghold Crusader
» Lasa-ti si tu datele de contact aici!
» Stronghold Crusader
» Stronghold Crusader 2-mod de joc
» Site Stronghold Crusader
» Lasa-ti si tu datele de contact aici!