Children of the Nile
4 participan?i
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Children of the Nile
da trb sa ai multa rabdare ca sa termini un oras
P.S. ce fascinant e ca la liceu am facut la istorie despre egipt,acuma stiu mai multe despre el..ma rog din documentarele de la DISCOVERY SI NATGEOCHANNELL
P.S. ce fascinant e ca la liceu am facut la istorie despre egipt,acuma stiu mai multe despre el..ma rog din documentarele de la DISCOVERY SI NATGEOCHANNELL
Vizitato- Vizitator
aloo loome am revenit pe site dupa ce mi-am facut netu si am o intrebare exista vreun prog prin care sa fac children of the nile in roamana ca e destul de greu si ma gandeam ca daca ar fii in romana las intelege mai usor
sir andrei cel mare- Pikemen
- Numărul mesajelor : 305
Vârstă : 26
Data de înscriere : 26/07/2009
ai facut rost de el,bravo
imi pare rau,da nu exista asa cum nu exista nici la stronghold
niciun joc de stategie nu are un patch in lb.romana,ptr ca pe romani nu-i intereseaza jocurile PC-abia suntem in epoca industriala si asa suntem de rasul europei.Asadar,va trebui sa inveti sa joci in engleza
P.S. ce prob ai avut cu netul.si eu am avut o prob. cu netul timp de 2 luni,a trebuit sa reinstalez windowsul
imi pare rau,da nu exista asa cum nu exista nici la stronghold
niciun joc de stategie nu are un patch in lb.romana,ptr ca pe romani nu-i intereseaza jocurile PC-abia suntem in epoca industriala si asa suntem de rasul europei.Asadar,va trebui sa inveti sa joci in engleza
P.S. ce prob ai avut cu netul.si eu am avut o prob. cu netul timp de 2 luni,a trebuit sa reinstalez windowsul
Vizitato- Vizitator
o sa il joc asa ................ am avut aceasi prob.
dar zicemi si mie cum sa ii fac pe prostii aia de oameni sa nu mai planga dupa vasele alea de portelan si paine si toate cele ca fiecare se plange chiar daca el e fabricantul
si amdat pe el 150 lei ca lam luat de la o revista nu dau nume ca banuiesc ca incalc regulile
dar zicemi si mie cum sa ii fac pe prostii aia de oameni sa nu mai planga dupa vasele alea de portelan si paine si toate cele ca fiecare se plange chiar daca el e fabricantul
si amdat pe el 150 lei ca lam luat de la o revista nu dau nume ca banuiesc ca incalc regulile
spune revista ca nu incalci nimic
si eu am aceeasi prob cu oamenii aia prosti din joc,incearca sa pui mai multe shoppuri ,setezi ceramica pe ele,pui mai multe brutarii,ferme daca e.........
APP.,ai manualul din joc,uitate pe CD jocului si cauta manualul in engleza
si eu am aceeasi prob cu oamenii aia prosti din joc,incearca sa pui mai multe shoppuri ,setezi ceramica pe ele,pui mai multe brutarii,ferme daca e.........
APP.,ai manualul din joc,uitate pe CD jocului si cauta manualul in engleza
Vizitato- Vizitator
revista se numeste level
si o a incerc sa fac tot posibilul cu oameni aia nebuni
si o a incerc sa fac tot posibilul cu oameni aia nebuni
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2