Galerie Foto
3 participan?i
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă :: Știri & Anunțuri
Pagina 1 din 1
Re: Galerie Foto
Am zis in topicul acela cu Civilization... daca vrei sa pui in galeria foto mai intai posteazale aici sa le mai reglez eu sau sa le aleg, nu de alta dar avem doar 10 MB disponibil si deja s-au dus 3 daor cu 3 imagini... Daca am pune mai mult ar costa si destul de mult...
AM O IDEE,AM SA PUN PREWIEVURI LA JOCURILE ASTEA DIN SERIA FIREFLLY SI AM SA LE PUN IN RUBRICA JOCURI DE STRATEGIE ,CU MAI MULTE POZE,VIDEO,PREWIEV MAI MARE SI MAI LUNG
POT LEO SA FAC ASTA?
POT LEO SA FAC ASTA?
Vizitato- Vizitator
Leo de ce nu pui pozele astea in galerie sau chiar in rewievurile scrise de tine in rubricile stronghold?
Vizitato- Vizitator
eu am sa fac dublurile la jocurile stronghold in jocuri de startegie,darcu alt prewiev!
Vizitato- Vizitator
Incercati sa nu mai faceti off topic in sectiunea anunturi.Anunturi este doar pt anunturi nu pt intrebari sl alea alea !
am sa ma apuc de pus prewievurile la stronghold in jocuri strategie,fac un off topic cu toata seria
Vizitato- Vizitator
Care parte din:
Data viitoare foloseste butonul edit .
Nu ai inteles-o? -25% respectare reguli pt asta + -25% respectare reguli pt 4 x postLeo a scris:Am zis in topicul acela cu Civilization... daca vrei sa pui in galeria foto mai intai posteazale aici sa le mai reglez eu sau sa le aleg, nu de alta dar avem doar 10 MB disponibil si deja s-au dus 3 daor cu 3 imagini... Daca am pune mai mult ar costa si destul de mult...
Data viitoare foloseste butonul edit .
Deci uite cum faci sa pui imaginile:
Intrii aici si urci imaginea: http://imageshack.us/
Copiezi primul link la imagine si il pui pe urma cu butonul de imagine
SAU
Apesi butonul gazduieste imagine de langa cel numit "Imagine" si copiezi primul link, dupa care il pui cu butonul "Imagine"
Intrii aici si urci imaginea: http://imageshack.us/
Copiezi primul link la imagine si il pui pe urma cu butonul de imagine
SAU
Apesi butonul gazduieste imagine de langa cel numit "Imagine" si copiezi primul link, dupa care il pui cu butonul "Imagine"
Stronghold World :: Arhiva :: Arhivă :: Știri & Anunțuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum