Ce ai face?
+7
Lonsdal3
Mistretul
Lord_of_Hell
Aurelian
Alex
maryus24
Leo
11 participan?i
Stronghold World :: Alte subiecte :: Jocuri :: Jocuri Online
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ce ai face?
Daca nu ar mai pune intrebarile pe rand nu ar mai fi the lord
CAFD ar incepe iar aia experimentul de la Geneva?
CAFD ar incepe iar aia experimentul de la Geneva?
a mai fost intrebarea asta,ceai face daca iranul ne ameninta cu o boma nucleara si ne tinteste spre noi????
maastpet la un raspus foarte trasnit
maastpet la un raspus foarte trasnit
Vizitato- Vizitator
1.leo : ce sa mai faci daca esti deja mort ?
2.le-as da un mesaj sinistru sa ii sperii putin.sau daca ar exista fantome sa le pun la fiecare in casa (asa sigur s-ar speria)
CAFD nu ar mai exista nici o bautura care sa ne faca rau ? (bere,suc si altele)
2.le-as da un mesaj sinistru sa ii sperii putin.sau daca ar exista fantome sa le pun la fiecare in casa (asa sigur s-ar speria)
CAFD nu ar mai exista nici o bautura care sa ne faca rau ? (bere,suc si altele)
LA BERE DA ,SUNT DE ACORD,NAS FACE NIMICK,MASBUCURA,DAR LA SUC...HMMM,NU POT RENUNTA,DEPINDE DACASUNT ACIDULATE SAU NATURALE
Vizitato- Vizitator
Sal nenea... imi dai si mie o acadea?
CAFD ai avea o scoala in care se scrie cu creta?
CAFD ai avea o scoala in care se scrie cu creta?
ce intrebare????????normal ca se scrie cu creta la toate scolile,sau tu stai la o scoala unde se scrie cu markerul ,he bine,nu mai da intrebari din astea
uite aici intrebare
CAFD daca devii presedintele SUA?
uite aici intrebare
CAFD daca devii presedintele SUA?
Vizitato- Vizitator
M-as interesa de lucrurile care nu au acces persoanele obisnuite..
Ce ai face daca ai avea 1 000 EURO acum?
Pai am zis cu creta ca eu nush cum e sa scrii cu creta. Banuiesc ca nu e placuta faza cu buretele. La mine in scoala scriu cu markerul (sa vezi ce "talent" am sa scriu ) E adevarat ca daca mananci creta faci freba?
Ce ai face daca ai avea 1 000 EURO acum?
Pai am zis cu creta ca eu nush cum e sa scrii cu creta. Banuiesc ca nu e placuta faza cu buretele. La mine in scoala scriu cu markerul (sa vezi ce "talent" am sa scriu ) E adevarat ca daca mananci creta faci freba?
neee,si ia spunemi si tu leo,la ce scoala inveti ca eu invat la o nenorocitade scoala NR.99 din berceni,unde si acuma se scrie cu creta
daca asi avea 1000 euro,hmm,nu iasi cheltui,ci ias pune in cont si mai adun altii
CAFD maine te ar angaja cei de la pro tv si tear pune sa prezinti stirile pro tv alaturi de andreea esca ca am vazut ca nare partener :> ???????
daca asi avea 1000 euro,hmm,nu iasi cheltui,ci ias pune in cont si mai adun altii
CAFD maine te ar angaja cei de la pro tv si tear pune sa prezinti stirile pro tv alaturi de andreea esca ca am vazut ca nare partener :> ???????
Vizitato- Vizitator
Andreea Esca si Mircea Solcanu ca la mondenii. Nush ce as face. Probabil as sta acolo si m-as incurca la fiecare cuvant.
CAFD nu ai fi Rac?
CAFD nu ai fi Rac?
taci ma :haha: ,as fi vrut sa fiu scorpion,dar mie imi place mai mult rac ca iti serbezi ziua vara,nu mai stai sa dai bomboane ca toti ceilalti colegi,rau e ca sar putea sa dau in XII ,la bacalaureat,de ziua mea la romana :33
ce ai face daca nai mai fii berbec?(am auzit ca sunt incapatanati)bine ca tu nu esti,ca una de la mine din scoala
ce ai face daca nai mai fii berbec?(am auzit ca sunt incapatanati)bine ca tu nu esti,ca una de la mine din scoala
Vizitato- Vizitator
Cica, imi place berbec :haha:
Ce ai face daca in anii chinezesti nu ai fi cocos? (eu is sobolan , ce sti tu :haha: )
Ce ai face daca in anii chinezesti nu ai fi cocos? (eu is sobolan , ce sti tu :haha: )
haide,nu imi mai jigni zodia
nas mai fi cocos pelanga gainuse
si nici nervos
CAFD te invita dan diaconescu in direct????
nas mai fi cocos pelanga gainuse
si nici nervos
CAFD te invita dan diaconescu in direct????
Vizitato- Vizitator
Io is sobolan :haha: si mai rau... Daca ma invita Diaconescu cred ca as merge. Depinde tema subiectului foarte mult oricum. Daca ma pune sa stau langa un personaj care admira alte persoanje de acelasi sex ma lipsesc. (cum a facut recent)
CAFD ai avea 666 de posturi?
CAFD ai avea 666 de posturi?
heeeeeeee,mai e pana atunci
o sa se faca implanturi de microcipuri la momentul respectiv :doctor:
o sa se faca implanturi de microcipuri la momentul respectiv :doctor:
Vizitato- Vizitator
ma ma anunti si pe mine cand faci cel de-al 666-lea post,daaaaaaaaa????????????,nu dupa ce ai facut 667
Vizitato- Vizitator
heiii,eu nu sunt solcANU ,poate vroiai sa intrebi CAFD ai fi Mircea Solcanu?
in fine
in fine
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Cum pot face un ScreenShot?
» In ce joc din seria Firefly Studios v-ati teleporta? Ce ati face acolo?
» In ce joc din seria Firefly Studios v-ati teleporta? Ce ati face acolo?
Stronghold World :: Alte subiecte :: Jocuri :: Jocuri Online
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum