Cum pot juca Stronghold Crusader in Multiplayer?
+11
fannty
dZu[A]
nicu
torqux
vllaad
Nihall
Arcmond
maryus24
Aurelian
KINGS
Leo
15 participan?i
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Cum pot juca Stronghold Crusader in Multiplayer?
Leo a scris:"frate" eu vreau sa te ajut, si tu sa vorbest asa, n-ai decat, ma mir ca nu vrei sa iti fac eu conexiunea
Zi mersi ca nu-ti dau alta sanctiune.
Respectare reguli: 50%
haha hai zii ca te-ai simtit jignit dupa ce ti-am zis frate doamne
HAULEU CA MI-AI TAIAT DIN BARA hahahahah
torqux- Membru exclus
- Numărul mesajelor : 4
Data de înscriere : 01/09/2009
torqux a scris:Leo a scris:"frate" eu vreau sa te ajut, si tu sa vorbest asa, n-ai decat, ma mir ca nu vrei sa iti fac eu conexiunea
Zi mersi ca nu-ti dau alta sanctiune.
Respectare reguli: 50%
haha hai zii ca te-ai simtit jignit dupa ce ti-am zis frate doamne
HAULEU CA MI-AI TAIAT DIN BARA hahahahah
Invata sa te porti, pana atunci ai BAN pe cele doua ipuri folosite la conectare, pe e-mail, si pe utilizator timp de 6666 de zile. Pana atunci, PA!
Unde e metoda noua ?
nicu- Membru exclus
- Numărul mesajelor : 1
Data de înscriere : 03/09/2009
nicu a scris:Unde e metoda noua ?
Nu stiu, florine! E undeva dar nu stiu!
Cum sa jucati Multplayer? uitate aici:
1.Downloadezi GameRanger www.gameranger.com
2.Rulezi aplicatia si debifezi Create a GameRanger Quick Launch icon si Start GameRanger when Windows starts.
2.Apesi butonul install apoi astepti sa downloadeze ultimul update de la GameRanger.
3.GameRanger Account Assistasnt,aici apesi next apoi iar next apoi accepti termeni de licenta.
4.In continuare vezi bifa optiunea Create a new account in cazul in care nu aveti unul,iar daca aveti bifati Use my existing account.Sa presupunem ca nu aveti unul...bifati Create a new account.
5.Invite Code: aici nu scri nimic dau Next.
6.In campul E-mail: treceti un email vostru PS:aveti grija sa fie un mail adevarat.In campul Password: treceti o parola aleasa de voi.Incampul Confirm: veti confirma parola.
7.Choose a Nickname and Enter your Real Name. La campul Nickname: aici treceti nickname-ul dumneavoastra Ex:dZu,Forever etc.In campul Real name: treceti numele vostru adevarat numai daca doriti,puteti scrie orce nume,apasati Next.
8.Profanity Filter, aici bifati Yes,filter all profanity si apasati Next.
9.Aici bifati Show cities from all timeszone si cautati Bucharest si dati click pe el apoi Next,iara next...
10.Intrati pe www.yahoo.com si vedeti ca in dreapta pagini aveti Sign In,apasti pe el si si treceti adresa de mail folosita la pasul 6 de instalare a GameRanger Ex:dan3zu_dany@yahoo.com si parola de la mail. Cautati mailul primit de cei de la GameRanger Accounts si faceti click pe linkul de activare.
11.Dati dublu click pe iconita cu GameRanger dp desktop,apoi dati Agree si next next next..si asta este tot!
12.In lista de jocuri care va aparut cautati Stronghold Crusader! intrati si voi intr`un room si Have Fun!
1.Downloadezi GameRanger www.gameranger.com
2.Rulezi aplicatia si debifezi Create a GameRanger Quick Launch icon si Start GameRanger when Windows starts.
2.Apesi butonul install apoi astepti sa downloadeze ultimul update de la GameRanger.
3.GameRanger Account Assistasnt,aici apesi next apoi iar next apoi accepti termeni de licenta.
4.In continuare vezi bifa optiunea Create a new account in cazul in care nu aveti unul,iar daca aveti bifati Use my existing account.Sa presupunem ca nu aveti unul...bifati Create a new account.
5.Invite Code: aici nu scri nimic dau Next.
6.In campul E-mail: treceti un email vostru PS:aveti grija sa fie un mail adevarat.In campul Password: treceti o parola aleasa de voi.Incampul Confirm: veti confirma parola.
7.Choose a Nickname and Enter your Real Name. La campul Nickname: aici treceti nickname-ul dumneavoastra Ex:dZu,Forever etc.In campul Real name: treceti numele vostru adevarat numai daca doriti,puteti scrie orce nume,apasati Next.
8.Profanity Filter, aici bifati Yes,filter all profanity si apasati Next.
9.Aici bifati Show cities from all timeszone si cautati Bucharest si dati click pe el apoi Next,iara next...
10.Intrati pe www.yahoo.com si vedeti ca in dreapta pagini aveti Sign In,apasti pe el si si treceti adresa de mail folosita la pasul 6 de instalare a GameRanger Ex:dan3zu_dany@yahoo.com si parola de la mail. Cautati mailul primit de cei de la GameRanger Accounts si faceti click pe linkul de activare.
11.Dati dublu click pe iconita cu GameRanger dp desktop,apoi dati Agree si next next next..si asta este tot!
12.In lista de jocuri care va aparut cautati Stronghold Crusader! intrati si voi intr`un room si Have Fun!
dati add la fannty_edy_009 daca vreti sa jucam stroghold crusader 24/24maryus24 a scris:yomaryus_24 ala extreem jucam dar sa jucam cu mai multi
fannty- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 3
Vârstă : 34
Data de înscriere : 29/10/2008
Deci daca vreau sa imi fac prupriul meu joc la Crusader intru pe multyplayer si dau host?Atat?Dar nu intra nimeni!
George3000- Archer
- Numărul mesajelor : 69
Vârstă : 25
Data de înscriere : 05/08/2009
Nu downloadezi gameranger ca acolo e multa lume si intri tu la unii sau altii la tine
http://www.gameranger.com/
http://www.gameranger.com/
cere codde invitatie ce dracu fac?
Tirrex- Man with Spear
Data de înscriere : 07/08/2011
[b][i]dar nu merge adreasa aia network id.. imi dati si mie id-rile voastre sau add gyka_angel
gykanyna- Man with Spear
Data de înscriere : 06/11/2011
dar nici ca nu mai joaca vreunu acu......
Lord_of_Hell- Macemen
- Numărul mesajelor : 154
Vârstă : 29
Data de înscriere : 12/07/2009
Era oarecum de asteptat. Au aparut 4 Strongholduri din 2002 de cand s-a lansat Crusader (toate cu Multyplayer).
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot juca Stronghold Crusader Extreme in Multiplayer?
» Server Multiplayer Stronghold Crusader
» Utilitare Stronghold/Stronghold Crusader
» Cum pot jucat Stronghold in multiplayer?
» Stronghold Crusader
» Server Multiplayer Stronghold Crusader
» Utilitare Stronghold/Stronghold Crusader
» Cum pot jucat Stronghold in multiplayer?
» Stronghold Crusader
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum