Multiplayer
+8
maryus24
Bengy
marik69
moertes
oprea_nyko007
Aurelian
Leo
veveritza
12 participan?i
Pagina 1 din 1
Multiplayer
salz sunt nou pe forum , dar am terminat Stronghold Crusader , Stronghold Crusader WarChest si Strongold Crusader Extreme , sunt un fan adevarat , dar am o problema maricica , adik imi place mult jocul da nu gasesc nicaieri servere online - stiu k jocul se joaca pe net cand ai IP'ul Host'ului dar ma gandeam k poate ar exista un server/ip pe care sa intri si astepti sa se faca loc si sa joci , ma poate ajuta cineva ? sau cand vreau sa joc cu cineva , nu conteaza cine cum fac sal gasesc ?
veveritza- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 5
Vârstă : 33
Data de înscriere : 09/11/2008
Re: Multiplayer
Eu nu le-am terminat ca au fost destul de grele insa am terminat Stronghold 2 si Stronghold Legends. Acum refertor la serverele online... si eu am primit multe mesaje prin PM legate sa facem un server de Crusader. Nu e rea ideea si mi-ar face placere dar ar trebui mai multe detalii despre cum se face un servar si cum se intretine ca nu sunt foarte familiarizat in domeniu.
ideea de a face e buna , daca e ma bag si eu , dar chestia e k nu prea se poate face ... adik ... nush greu de explicat:D da ma gandeam k poate ar fi bun un post pe forum , cand cineva vrea sa joace , sa faca post cu ip'ul si optional cu orele intre care e on server:)
nu trebuie un server guys ! Doar unul dintre noi sa hosteze,sa transmita ip si noi sa dam join
maine pe la 2 asa fac eu
lasa k poate mai fac si deseara:) da io fac stronghold extreme , k legends mi se pare de rahat adik nici nu prea seamana cu stronghold
Eu nu intru ca nu mai am nici un stronghold in pc . am avut hard disk-ul full si am fost nevoit sa sterg ceva ...
TheElderScrolls a scris:Eu nu intru ca nu mai am nici un stronghold in pc . am avut hard disk-ul full si am fost nevoit sa sterg ceva ...
Pai de cati GB ai Hard Diskul?
Baieti nu va mai speriati. Pot hosta eu. Doar contactati-ma si vom juca. Id-ul meu este oprea_nyko007
oprea_nyko007- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 10
Vârstă : 41
Data de înscriere : 23/11/2008
Leo a scris:TheElderScrolls a scris:Eu nu intru ca nu mai am nici un stronghold in pc . am avut hard disk-ul full si am fost nevoit sa sterg ceva ...
Destui de putini...mai bine nu zic =X
TheElderScrolls a scris:Leo a scris:TheElderScrolls a scris:Eu nu intru ca nu mai am nici un stronghold in pc . am avut hard disk-ul full si am fost nevoit sa sterg ceva ...
Destui de putini...mai bine nu zic =X
Nu conteaza daca ai putini, asta e ca sa te ajutam.
oricum baieti nu va agitati nu merge eu am incercat dar nu merge
moertes- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 4
Data de înscriere : 10/12/2008
jucam prin hamachi,nu e greu id mess maris_50cent
marik69- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 2
Vârstă : 32
Data de înscriere : 12/12/2008
vreau si eu sa joc, detali la id bengosu204
Bengy- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 1
Vârstă : 36
Data de înscriere : 30/12/2008
Bengy a scris:vreau si eu sa joc, detali la id bengosu204
Bn... jucam maine adica azi defapt
merge si normal sa jucam(New Game,join Game IP) pentru ca am incercat eu cu un prieten...
merge da si prin join si cu ip dar mai usor e cu hamachi
maryus24- Crossbowmen
- Numărul mesajelor : 78
Data de înscriere : 25/12/2008
sau am vaz ca prin game spy arcade si prin ala merge ce te intreaba la instalare dupa ce ai terminat de instalat jocul
maryus24- Crossbowmen
- Numărul mesajelor : 78
Data de înscriere : 25/12/2008
salut ,doresc si eu sa joc online.O invitatie va rog. mersi. PS. ID mess gangszter_sj
phelp- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 1
Vârstă : 54
Data de înscriere : 06/02/2009
cred ca ar fi interesant daca s-ar face un concurs de stronghold in multiplay
Reikko- Man with Spear
- Numărul mesajelor : 2
Data de înscriere : 11/08/2009
da este mai simplu..dar ca sa joci prin Hamachi joci cu un prieten...si ce faci cand vrei si tu sa joci si nu ai cu cine...Topy a scris:E mai simplu prin Hamachi sau prin direct ip
mai bine jucati prin GameRanger,aproapte toti jucaotri de orice stronghold joca cu GR.. http://www.strongholdworld.net/stronghold-crusader-extreme-f5/cum-pot-juca-stronghold-crusader-extreme-in-multiplayer-t125.htm
Subiecte similare
» Multiplayer
» Cum pot juca Stronghold Crusader Extreme in Multiplayer?
» Strongold II Deluxe Multiplayer help
» Cum pot juca Stronghold Crusader in Multiplayer?
» Server Multiplayer Stronghold Crusader
» Cum pot juca Stronghold Crusader Extreme in Multiplayer?
» Strongold II Deluxe Multiplayer help
» Cum pot juca Stronghold Crusader in Multiplayer?
» Server Multiplayer Stronghold Crusader
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum